ΠΑΤΡΑ : Νεα είσοδος από αλυσίδα σούπερ μάρκετ


Δυναμική είσοδό στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας με 2 νέα καταστήματα! Μετά την επέκτασή στην Αττική, τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» συνεχίζουν την ανάπτυξή τους και στην Πελοπόννησο ξεκινώντας από την Πάτρα. Το ένα κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέα 107 & Ασκληπιού στο κέντρο της πόλης και το άλλο Σοφοκλέους & Βικέλα 1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

 Οι καταναλωτές τώρα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από τα δύο νέα σούπερ μάρκετ  Μασούτης, ένα περιβάλλον αγορών που ξεχωρίζει και διαφέρει. Προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία αγορών και αμέτρητες προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το κατάστημα της οδού Αγίου Ανδρέα 107 & Ασκληπιού στο κέντρο της πόλης αναπτύσσεται σε 613 τ.μ. σε 2 επίπεδα, διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί 30 άτομα προσωπικό.

Το κατάστημα της οδού Σοφοκλέους & Βικέλα 1 αναπτύσσεται σε 631 τ.μ. σε 2 επίπεδα, διαθέτει 3 ταμεία και απασχολεί 27 άτομα προσωπικό.

Και στα 2 καταστήματα οι καταναλωτές θα βρουν ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικήςτμήμα κρεοπωλείου με ποιοτικά και ασφαλή κρεατικά και κρεατοσκευάσματα, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία, τμήμα έτοιμου φαγητού με εκλεκτή κουζίνα και αρτοπωλείο με φρεσκοψημένο ψωμί.

Με τη χρήση της κάρτας Μασούτης, mas card που μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές άμεσα από τα σούπερ μάρκετ κερδίζουν πολλά προνόμια και εκπτώσεις και από 9 έως 17 Οκτωβρίου, διπλασιάζονται με την κάρτα οι πόντοι από την αξία των συναλλαγών.

Εφαρμόζουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, σε συνδυασμό με την διαρκή επιδημιολογική επαγρύπνηση και πρόληψη. Τα καταστήματα λειτουργούν σε πιστοποιημένα ασφαλές περιβάλλον με τήρηση κανόνων προστασίας για την ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών. Είμαστε η η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε διεθνή πιστοποίηση H&W CERT της Swiss Approval για food retail για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς και παράλληλα με πιστοποίηση για την ασφάλεια των τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου