ΤΡΙΠΟΛΗ : Επανεξέταση της απόσπασης των πέντε αστυνομικών του Τ.Α Μεγαλόπολης


Επιστολή Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Την άμεση επανεξέταση της απόσπασης των πέντε αστυνομικών του Τ.Α Μεγαλόπολης ζητά, σε επιστολή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας, από στον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.  

Πιο συγκεκριμένα:

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ της Αστυνομίας,

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρακολουθεί μαζί με όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις του νομού.

Σε αυτή την άκρως κρίσιμη περίοδο, με τις συνθήκες να είναι εξαιρετικά επισφαλείς,  ενημερωθήκαμε για την απόσπαση πέντε (5) αστυνομικών, που υπηρετούν στο Α.Τ Μεγαλόπολης της Δ.Α Αρκαδίας, στην αστυνομική Διεύθυνση της Μεσσηνίας.

Η μείωση των θέσεων θεωρούμε ότι επηρεάζει τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Α.Τ Μεγαλόπολης, το οποίο καλύπτει εκτός από τη Μεγαλόπολη και όλα τα χωριά της γύρω περιοχής, την αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης στον έλεγχο τήρησης των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω Κορονοϊού, που ειδικά σε ένα επικείμενο lock down, θα δημιουργήσει επιπλέον δεδομένα σε σχέση με τη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας στο δημόσιο και ιδιωτικό χώρο και θα καθορίσει νέες ανάγκες και προτεραιότητες όπως τη φύλαξη των επιχειρήσεων σε μία εποχή που οι κλοπές και η εγκληματικότητα έχουν αύξουσα πορεία.

Σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας άμεσα και να ενσκήψετε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με όπλο την ενίσχυση και όχι την αποδυνάμωση του αστυνομικού τμήματος καθώς η ασφάλεια είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά και οφείλουμε όλοι μας να εργαστούμε για την εξασφάλισή της.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

 

Η επιστολή κοινοποίηθηκε:

·       Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

·       Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Βλάση Κωνσταντίνο

·       Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη

·       Βουλευτές Αρκαδίας

·       Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλο Χρήστο

·       Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο Αθανάσιο

·       Γενικό Περιφερειακό Α.Δ Πελοποννήσου Ταξίαρχο Πούπουζα Παναγιώτη

·       Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας Ταξίαρχο Καμπύλη Γιώργο

·       Π.Ο.ΑΣ.Υ

·       Μέλη Ε.Α.Υ. Αρκαδίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου