Μέγκαν Μαρκλ: Παπαράτσι με drone τη φωτογράφισαν με Χάρι και Αρτσι -Ζήτησε συγγνώμη το πρακτορείο


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έγιναν αποδέκτες μιας «συγγνώμης» από φωτογραφικό πρακτορείο που φέρεται να επιχείρησε να φωτογραφήσει το ζευγάρι και τον γιο τους, Άρτσι, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

 

 Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι κινήθηκαν νομικά εναντίον του πρακτορείου X17, καθώς, όπως σημείωναν στην αγωγή, από το πρακτορείο χρησιμοποίησαν drone προκειμένου να καταφέρουν να έχουν μια λήψη εκείνων και του μικρού Άρτσι από το σπίτι τους. Το πρακτορείο συμφώνησε να απολογηθεί και να καλύψει μέρος των δικαστικών τους εξόδων για την υπόθεση.

«Το καλοκαίρι, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ κινήθηκαν νομικά εναντίον μιας παρεμβατικής και παράνομης φωτογραφίας της οικογένειάς τους, που ελήφθη σε ιδιωτική κατοικία», λέει ο δικηγόρος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε ανακοίνωσή του.

«Σήμερα, το υπεύθυνο πρακτορείο για τις φωτογραφίες ζήτησε συγγνώμη και συμφώνησε να καταβάλει ένα μέρος των νομικών εξόδων», συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σημειώνει πως «κάθε οικογένεια έχει το δικαίωμα, όπως το διαφυλάττει ο νόμος, να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένη στο σπίτι».
 

Μονίμως στα δικαστήρια με τον Τύπο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα του CNN που μεταδίδει την είδηση, ο πρίγκιπας Χάρι είχε κινηθεί νομικά και είχε κερδίσει τη συγγνώμη και κάποια αποζημίωση, όταν πρακτορείο ναύλωσε ελικόπτερο για να τραβήξει φωτογραφίες της οικίας του με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Αγγλία.

Βεβαίως, η δικαστική διαμάχη της Μέγκαν Μαρκλ με βρετανική tabloid, που απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, έληξε με τη δούκισσα να μην παίρνει αυτό που ζητούσε από τα δικαστήρια.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου