Μείωση ενοικίου 40%: Έξαλλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων


Η μείωση ενοικίου 40% έχει προκαλέσει οργή στους ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς πρόκειται να χορηγηθεί σε επιχειρήσεις που θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία του
Η μείωση ενοικίου 40% που θα χορηγηθεί στις επιχειρήσεις που πλήτονται από την κρίση της πανδημίας, έχει δημιουργήσει οργή στους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Συγκεκριμένα, η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, διερωτάται το εξής:
 

 «Στη λίστα αυτή τον Απρίλιο είχαν συμπεριληφθεί όχι μόνον οι επιχειρήσεις που έκλεισαν τότε υποχρεωτικά (εστίαση, θεάματα, γυμναστήρια κλπ.) αλλά και όλες οι εκατοντάδες δραστηριότητες εμπορίας και υπηρεσιών λόγω των γενικών περιορισμών κυκλοφορίας (με SMS κλπ.). Σήμερα όμως οι επιχειρήσεις αυτές θα παραμείνουν σε κανονική λειτουργεία!!! Ποιος ο λόγος συνεπώς της επέκτασης της μείωσης ενοικίων και σε αυτές;».

Επίσης, επισημαίνει πως «διαμαρτυρόμαστε εντονότατα γιατί με όσα ανακοινώσατε, εξαντλήσατε για μια φορά ακόμη όλη τη σκληρότητα των μέτρων σας σε βάρος των εκμισθωτών ακινήτων της Αττικής και άλλων περιφερειών χαρακτηρισμένων ως "πορτοκαλί" ή "κόκκινων", ακόμη και για επιχειρήσεις εν πλήρει λειτουργεία, χωρίς και θετικά μέτρα υπέρ των ιδιοκτητών ακινήτων!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου