ΠΑΤΡΑ : Το εντευκτήριο της Κοινο_Τοπίας σας περιμένει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στον πολυχώρο της οργάνωσης


Επαναλειτουργεί το εντευκτήριο της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr για την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου απόγευμα-βράδυ στα πλαίσια των δράσεων της για γνωριμία με την οργάνωση αλλά και το νέο στέκι. Μέλη και φίλοι θα μπορούν να συμμετέχουν στο εντευκτήριο που θα είναι ανοιχτό από τις 6.30-9.30μμ στον νέο πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας επί της οδού Καραϊσκάκη 153 (ισόγειο) μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου.

 

Λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19 η παραμονή στον πολυχώρο προϋποθέτει την αποδοχή των κανόνων όπως ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610.622250 τις μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ και στο 2610.277171 τις υπόλοιπες ώρες.

Σας περιμένουμε λοιπόν μαζί με τα Ενεργά Μέλη της οργάνωσης την πρώτη Πέμπτη του Νοέμβρη με αισιοδοξία για την ιδιαίτερη αυτή σεζόν του 2020-2021. Μιας σεζόν με δυσκολίες αλλά και προκλήσεις για όλους μας. Επιλέγουμε εξωστρέφεια και συμμετοχή αλλά παράλληλα προσέχουμε, αλλάζουμε συμπεριφορές, εφαρμόζουμε κανόνες.

Στον πολυχώρο λειτουργεί παράλληλα το παζάρι με βιβλία, γκραβούρες, καρτ ποστάλ της Πάτρας και πίνακες, χειροποίητες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα, ποτά, κοσμήματα, γυναικεία αξεσουάρ και αντικείμενα τέχνης κ.α. φτιαγμένα με μεράκι, όλα προσφορές μελών και φίλων της οργάνωσης.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου