ΠΑΤΡΑ : Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η Ευρώπη διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Την ικανοποίησή της για τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις σχετικά με την πορεία κατασκευής του Οδικού Άξονα Πατρών- Πύργου εξέφρασε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  Χριστίνα Αλεξοπούλου, καθώς με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Lepando R-TV δήλωσε ότι: «Προσπαθούσαμε εδώ και καιρό να καθησυχάσουμε τον κόσμο της Δυτικής Ελλάδας ότι η πορεία και τα βήματα που ακολουθεί το υπουργείο Υποδομών είναι αυτά που έπρεπε να γίνουν».

 

Σχολιάζοντας τη διαχρονική στάση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τις αιτιάσεις περί δήθεν αμέλειας του έργου, η Βουλευτής Αχαΐας επισήμανε ότι: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Πρόκειται για μία ακόμη πανηγυρική διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με μια τρομερά κακή προπαγάνδα υποστήριξε, ότι δήθεν δεν είχαν προχωρήσει οι επαφές της Κυβέρνησης με την ΕΕ, όταν σήμερα μάλιστα είχαμε την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Επιπροσθέτως, η κα. Αλεξοπούλου έκανε γνωστό ότι «Μπορεί αυτή να ήταν η πρώτη επίσημη θετική απάντηση από την Ευρώπη, όμως ουσιαστικά πρόκειται για την δεύτερη μάχη που κερδίσαμε, καθώς σε πρώτο βαθμό πετύχαμε  την επέκταση της διαθεσιμότητας των χρημάτων και για μετά το 2023».

 

Υπό αυτό το πρίσμα πρόσθεσε «Πως έτσι όπως ήταν τα πράγματα με την κυβέρνηση Σύριζα, το 2023 θα χάναμε τα χρήματα για την Πατρών-Πύργου και θα έπρεπε να τα πληρώσουμε από τον εθνικό κορβανά».

 

Εν κατακλείδι, η κα. Αλεξοπούλου παραδέχθηκε πως: «Είμαστε ένα βήμα προτού ξεκινήσει το έργο και πιστεύω μάλιστα ότι το 2024 θα έχει ολοκληρωθεί. Καλό θα ήταν να μην σκεπτόμαστε ότι το έργο θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει και ολοκληρωθεί το 2014όταν, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να κάνει τον δικό του εθνικό εργολάβο-καναλάρχη είχε ρίξει στον καιάδα το δικό μας έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου