Νίκος Νικολόπουλος :Προανήγγειλε την δημιουργία νέου ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ από το λεγόμενο Καραμανλικό μπλοκ


 Συνέντευξη ... στους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο στο Αlfa radio.

Ο Χριστιανοδημοκράτης Νίκος Νικολόπουλος έριξε κεραυνούς ...

Μια συνέντευξη που είχε αποκαλύψεις, καταγγελίες, παρασκήνιο, ειδήσεις και προαναγγελίες. Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και επί 30 χρόνια βουλευτής της κεντροδεξιάς παρατάξεως Νίκος Νικολόπουλος, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στον πατραϊκό λαό για το πρωτόφαντο «κλειδαμπάρωμα  του εορτάζοντος πολιούχου Ανδρέα» είπε :

 «Κάποιοι μας είπαν γιατί έτσι νομίζουν ότι μπορεί με delivery να πάρουμε τον προστάτη μας άγιο Αντρέα στο σπίτι μας και δεν χρειάζεται να πάμε εμείς σ’ Αυτόν. Φέτος έμεινε ΚΑΤΑΜΟΝΟΣ. Ποτέ ο λαός της Πάτρας δεν τον είχε αφήσει μόνον, ούτε στη φυλακή, ούτε στο μαρτύριο του ΣΤΑΥΡΟΥ. Φέτος η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έστειλε πλήθος αστυνομικών για να τον κρατήσουν έγκλειστο ...

Απαγορεύει ο «Καίσαρας» έστω και ένας - ένας να προσκυνήσουμε την ΑΓΙΑ ΚΑΡΑ , τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ και τον αιματοβαμμένο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ και δυστυχώς να λειτουργήσει ο ΙΕΡΕΑΣ με κόσμο!!!  Παρ’ ότι θα μπορούσε όμως να λειτουργήσει κάποιος ιερέας ή Μητροπολίτης ακόμα και με 70 ή 100 πιστούς, μέσα σε λεωφορεία ή αεροπλάνα ή βαγόνια ή super markets  ή τράπεζες!

Ακόμη προανήγγειλε την δημιουργία νέου ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ από το λεγόμενο Καραμανλικό μπλοκ με νέο και άφθαρτο αρχηγό ... Και έκλεισε την συνέντευξη προβλέποντας σύντομα εκλογές για να προλάβει, όπως είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης την επερχόμενη έλευση του νέου επώδυνου μνημονίου ΠΙΣΑΡΙΔΗ.

Ολοκληρώνεται» τόνισε συλλυβικά ότι το προζύμι είναι έτοιμο, οι εξελίξεις αναπόφευκτες και παραπέμπουν στην δημιουργία ενός κεντροδεξιού κόμματος με αναφορά στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και με αρχηγό ένα  νέο και άφθαρτο πολιτικο της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου