Κλειστό το κέντρο της Πάτρας αυτή την ώρα στην οδό Κορίνθου ανάμεσα στις οδούς Ερμού και Αράτου. Περικυκλωμένο το Παράρτημα από ισχυρή δύναμη ΜΑΤ ενώ μπροστά βρίσκεται μικρός αριθμός διαδηλωτών με ρόπαλα και κόκκινες σημαίες

 


Ανακοινώνεται ότι σήμερα και ώρα 12:30, εκατό περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν ξαφνικά από διάφορα σημεία, στην οδό Κορίνθου σε χώρο του πρώην Πανεπιστημίου Πατρών (Παράρτημα), όπου εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πορεία.

 

Από την 14:30΄ ώρα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προσπάθησαν σε διάφορα σημεία της πόλης να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, καθόσον στα σημεία υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψαν τόσο τις συγκεντρώσεις όσο και τις πορείες.

 

Περί την 18:45΄ ώρα, εξήντα περίπου άτομα, συγκεντρώθηκαν ξαφνικά από διάφορα σημεία, στο ύψος της πλατείας Πυροσβεστείου και προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο του Παραρτήματος, πλην όμως αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν στο σημείο, τους απέτρεψαν εκ νέου.

 

Τα άτομα οπισθοχωρώντας προκάλεσαν πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων, ενώ εκτόξευαν παράλληλα πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Προσήχθησαν συνολικά από διάφορα σημεία της Πάτρας (27) άτομα και βεβαιώθηκαν (16) παραβάσεις των 300 ευρώ. Δεν  έγινε χρήση δακρυγόνων μέσων.

                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου