ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ : Υποστηρικτική δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης

 

Σε λειτουργία τίθεται, για δεύτερη φορά, λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της διασποράς του Κορονοϊού, η υποστηρικτική δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του Δήμου Πύλου – Νέστορος, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, στους ηλικιωμένους και στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Για τον λόγο αυτό, ενεργοποιείται και πάλι η τηλεφωνική γραμμή καταγραφής αιτημάτων και υποστηρικτικών δράσεων, για άτομα και νοικοκυριά, τα οποία δηλώνουν μη δυνατότητα μετακίνησης και αδυναμία εξυπηρέτησης των βασικών τους αναγκών.

Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά 9π.μ. με 3μ.μ., συγκεντρώνοντας τις σχετικές περιπτώσεις και δρομολογώντας παρεμβάσεις, όπως η αγορά και προμήθεια τροφίμων ή φαρμάκων, η διεκπεραίωση επειγουσών συνδιαλλαγών με το δημόσιο και άλλων συναφών υπηρεσιών. Όλα τα αιτήματα θα εξετάζονται, θα αξιολογούνται και θα ικανοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα και με βάση κάθε φορά τις δυνατότητες της Δομής.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται τηλεφωνικά, καλώντας στον αριθμό: 2723023397

ή ηλεκτρονικά, στέλνοντας e-mail στο frodizo@pylos-nestor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου