ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ :


Λίγα λόγια για τον ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Χριστομόγλου

Άδοξα, πρόωρα και άδικα η Πάτρα και η επιχειρηματική κοινότητα της έχασε και θρηνεί έναν εργατικό, χαρισματικό, ονειροπόλο, σεμνό  συμπολίτη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, ένα από τα πιο αγαπητά και δραστήρια μέλη της. 

 Ο Παναγιώτης Χριστομόγλου εγκατέλειψε εντελώς ξαφνικά τα εγκόσμια και η απώλεια του δημιουργεί βαθύ τραύμα στην οικογένεια του, ενώ επίσης αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην παρέα και στον κόσμο του επιχειρείν.

Ο εκλιπών ήταν ανήσυχο πνεύμα και με την διορατική και δημιουργική του σκέψη άφησε εποχή στο χώρο της εστίασης, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού.

Ιδίως ταυτίστηκε με το εμβληματικό «ΙΝΤΕΑΛ» στο οποίο έδωσε έναν πολυδιάστατο λειτουργικό χαρακτήρα, πρωτοποριακό όχι μόνον για την Πάτρα αλλά και για όλη την Ελλάδα, ανοίγοντας νέους δρόμους στον κλάδο του.

Ο Παναγιώτης θα μείνει αξέχαστος γιατί είχε το χάρισμα να βλέπει μπροστά, να παίρνει ρίσκα και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Θα μας λείψουν το χαμόγελο, η δοτικότητα και οι εμπνεύσεις του, αλλά θα τον έχουμε στην μνήμη μας για τις αξιοζήλευτες επιχειρηματικές επιδόσεις του και την καλή του καρδιά. Αιωνία του η μνήμη. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου