ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...


 και κατά την διάρκεια της  διαδικασίας απάντησης από τον Δήμαρχο, των ερωτήσεων που είχαν καταθέσει οι δημοτικές παρατάξεις, καταγράφτηκε, για μια ακόμη φορά, η απαράδεκτη στάση των εκπροσώπων των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΠΙΡΑΛ και ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ.

 

 

 Συγκεκριμένα με απρεπείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς οι εν λόγω εκπρόσωποι διέκοπταν συνεχώς με προβοκατόρικο τρόπο τον Δήμαρχο Πατρέων που έδινε τις απαντήσεις. Αυτή την φορά μάλιστα ξεπέρασαν κάθε όριο υποβιβάζοντας την πολιτική διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου σε εξέδρα χούλιγκανς!

Είναι γνωστό ότι οι ερωτήσεις που καταθέτουν, δεν έχουν σκοπό ούτε την ενημέρωσή τους από τον Δήμαρχο ούτε τον πολιτικό διάλογο με επιχειρήματα, γιατί ενώ όταν αυτοί μιλούν υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις απόψεις τους, όταν τοποθετείται και απαντά ο Δήμαρχος προκαλούν πανδαιμόνιο και συνεχείς διακοπές, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν την πολιτική αντιπαράθεση και τις απαντήσεις του Δημάρχου.

Με αφορμή τις χθεσινές ερωτήσεις, επαναλαμβάνουμε ότι αποτελεί δέσμευση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στον πατραϊκό λαό το νερό του φράγματος Πείρου – Παραπείρου να είναι δωρεάν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, όπως ο λαός, με συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισε στις τελευταίες εκλογές. Ήδη από το καλοκαίρι το νερό έρχεται δωρεάν στο Δήμο μας και με την πλήρωση του φράγματος θα καλυφθούν οι ανάγκες των συνδημοτών μας για καθαρό και υγιεινό νερό ΔΩΡΕΑΝ.

Είναι αδιανόητο για τους συμπολίτες μας και για την κοινή λογική, όταν έχεις το νερό δωρεάν, να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις οι οποίες να προσπαθούν να επιβάλλουν την πληρωμή του! Χάρη στην πολιτική μας στάση ο πατραϊκός λαός δεν θα το υποστεί.

Κατανοούμε επίσης ότι ενοχλούνται σήμερα που η Δημοτική Αρχή προχωρά, παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες του θεσμικού πλαισίου που έχουν ψηφίσει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, τα έργα στην Μαρίνα της Πάτρας, ώστε μια υποδομή, που μας παρέδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 με μεγάλα προβλήματα, να γίνει μια σύγχρονη Μαρίνα.

Όσο για την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ η επιμονή της να ξαναπληρώσει ο πατραϊκός λαός, για την μη υλοποίηση, από την κυβέρνηση της ΝΔ των υποχρεώσεών της προς τους μαθητές και τα σχολεία (υποχρηματοδότηση Σχολικών Επιτροπών, τάμπλετ κλπ) αποδεικνύεται ότι κατέχουν επάξια τον χαρακτηρισμό του «αβανταδόρου» της αντιλαϊκής πολιτικής στης κυβέρνησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου