Η Παναχαϊκή Γ.E. παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων


Με απόφαση του Δ.Σ. της  Παναχαϊκής Γ.Ε. συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και παραδόθηκε χθες, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων, για να διατεθούν τις ημέρες των γιορτών σε συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους φιλάθλους και τους αθλητές του ιστορικού συλλόγου γι αυτή την ωραία πρωτοβουλία  και τόνισε: «Ο αθλητισμός είναι κορυφαία έκφανση της κοινωνικής μας ζωής και ιστορικά αλληλένδετος με την κοινωνική αλληλεγγύη. Αυτό εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία, όπως και τώρα με την πρωτοβουλία της Παναχαϊκής, αλλά και άλλων αθλητικών φορέων  της πόλης μας. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της στενής συνεργασίας με τους αθλητικούς φορείς  της πόλης και της στήριξης του ερασιτεχνικού και  μαζικού λαϊκού αθλητισμού με όλες τις  δυνάμεις της όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΔΗΠ

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), ευχαριστεί τον ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, για την ευγενική προσφορά του   τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του  ΚΟΔΗΠ.  

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του συλλόγου με τον Δήμο της Πάτρας, τα μέλη του και η νεολαία του,  στέκουν αλληλέγγυοι έμπρακτα στους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται, την κρίσιμη για το λαό μας περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, πιστοί στα ιδεώδη, που εμπνέει ο υγιής αθλητισμός.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός εύχεται σε όλα τα μέλη του Συλλόγου,  να  έχουν υγεία και να  συνεχίζουν να αγωνίζονται στους αθλητικούς και κοινωνικούς στίβους. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου