Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Παναχαϊκή και ΑΕ Καραϊσκάκης σήμερα το μεσημέρι ,στην Πάτρα, καθώς έμειναν στο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" δύο φορές τους Αχαιούς με τον Μαραθωνίτη, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις απαντήσεις και κατάφεραν να… σώσουν την ισοπαλία. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μαραθωνίτης ξεκίνησε την κούρσα από το ύψος της σέντρας, έκανε… έφοδο προς την αντίπαλη περιοχή, κέρδισε όλες τις κόντρες και απέναντι στον Σούλη άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η ισοφάριση σε  1-1 από την Παναχαϊκή
...και οι πανηγυρισμοί
Το 1-0 απο την φιλοξενούμενη
 
 Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν, όταν ο Φαν Ίπερεν έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά, ένα νέο σουτ, έφυγε άουτ.

Στην συνέχεια, η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (1-1) λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ήταν το φάουλ του Ανάκογλου και ο Γιούσης με κεφαλιά νίκησε τον Μπουργάνη.

Στο δεύτερο μέρος οι Αχαιοί θέλησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο, οι Αρτινοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν για δεύτερη φορά.  Συγκεκριμένα, στο 69’ ο Μαραθωνίτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2-1 για την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τελικά, η Παναχαϊκή βρήκε και πάλι… απάντηση στο 83ο λεπτό με τον Κουσκουνά, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Γιούσης σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων και στις καθυστερήσεις  γκολ του Αραβίδη ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Παναχαϊκή: Σούλης, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος (55′ Αποστολόπουλος), Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (44′ λ.τ Ανάκογλου), Μουστακόπουλος (74′ Τσερούτι), Μπάτροβιτς, Μασούρας (55′ Κουσκουνάς), Γιούσης, Αραβίδης.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας (10′ λ.τ Κόκας), Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Ρουμπανγκούκα (70′ Δερμιτζάκης), Λόβριτς, Νταλακούρας (46′ Κορέλας), Δεινόπαπας (53′ Γαλεάδης), Μαραθωνίτης (70′ Τσούτσης), Δούμτσιος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου