ΠΑΤΡΑ : Εφιστάται η προσοχή των εμπόρων στις απάτες


Άγνωστος, υποκρινόμενος τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας – Πρασίνου και Κοιμητηρίων του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Αθανασόπουλο, επιχείρησε τηλεφωνικά να αποσπάσει χρήματα από έμπορο συμπολίτη μας.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος απατεώνας, τηλεφώνησε παριστάνοντας τον Αντιδήμαρχο Ανδρέας Αθανασόπουλος σε συμπολίτη μας και παρήγγειλε προϊόντα της επιχείρησης του, ζητώντας να καταβάλει το αντίτιμο με ηλεκτρονική κατάθεση. 

 

 

Στη συνέχεια ο δήθεν Αντιδήμαρχος ξανατηλεφώνησε και επικαλούμενος λάθος μεταφορά ποσού στο λογαριασμό του εμπόρου, ζήτησε από τον τελευταίο να του επιστρέψει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το επιπλέον ποσό που δήθεν κατά λάθος είχε πιστώσει και το οποίο ήταν άνω των 5.000 ευρώ. Ο συμπολίτης μας είχε την πρόνοια να ελέγξει το λογαριασμό του και έτσι διαπίστωσε έγκαιρα την απάτη που επιχειρήθηκε σε βάρος του.

Από τον Δήμο Πατρέων εφιστάται η προσοχή στους συμπολίτες μας για την κίνηση των απατεώνων στην περιοχή μας.

Οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου Πατρέων γίνονται αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες δια των υπαλλήλων και οι αιρετοί (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι κ.λπ.) δεν προβαίνουν σε οικονομικές συναλλαγές στο όνομα και για λογαριασμό του Δήμου Πατρέων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου