ΠΑΤΡΑ : Δικό της σπίτι απέκτησε η Κινηματογραφική Λέσχη

Η ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης έγινε με την ακόλουθη ανάρτηση:

 Αγαπητοί φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας Σας ευχόμαστε πάλι Καλή Χρονιά και με Υγεία!

Πραγματοποιούμε αυτή την ανάρτηση, για να σας γνωστοποιήσουμε ένα εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός, κάτι που μας έχει δώσει μεγάλη χαρά, μέσα στη στενοχώρια που όλοι βιώνουμε αυτόν τον καιρό.

 

Στις 31.12.2020, λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή του στενόχωρου αυτού έτους, η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας δια των εκπροσώπων της, υπέγραψε συμβόλαια αγοράς ακινήτου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού και προβολών στην πόλη μας. Έτσι, η στενοχώρια βρήκε διέξοδο και γέννησε τη χαρά! Διότι ο περιορισμός της δράσης μας, μάς έδωσε το χρόνο να ασχοληθούμε, να ανακαλύψουμε, να επιδιώξουμε και τελικά να επιτύχουμε την πραγμάτωση ενός ονείρου, ενός οράματος 42 χρόνων. Πετύχαμε το στόχο που από ετών θέσαμε και που επί μακρά σειρά ετών εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν, με συνέπεια, σωστή διαχείριση και αποτελεσματικότητα.

Πρόκειται για διατηρητέο στην όψη -και ιστορικό κατά μια έννοια- ακίνητο στο κέντρο της Πάτρας, το οποίο βεβαίως χρήζει ευρείας ανακαίνισης. Έγινε όμως το πρώτο βήμα, το μέγιστο. Επόμενο βήμα και στόχος είναι η ανακαίνιση τού κτιρίου και η διαμόρφωσή του σε χώρο πολιτισμού, προβολών και άλλων πολιτιστικών δράσεων. Μια προσφορά της Κινηματογραφικής Λέσχης στην πόλη μας, στην Πάτρα.

Μας κατακλύζει η συγκίνηση, η χαρά και η υπερηφάνεια, γιατί μαζί με εσάς όλους, τα στηρίγματα της λέσχης, καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό. Κάτι που θα μείνει στην πόλη, κληρονομιά και παρακαταθήκη. Την αγάπη και εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, εσείς, η πόλη, την ανταποδίδουμε και την επιστρέφουμε σε εσάς, στην πόλη, με αυτή την κίνηση.

Και στην επόμενη προσπάθεια, δηλαδή αυτή της διαμόρφωσης του ακινήτου, θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση όλων. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και στο επόμενο βήμα.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας, να είμαστε μόνο καλά!

Το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας

Πάτρα 11.1.2021

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου