ΠΑΤΡΑ / Νίκος Νικολόπουλος: Ακόμα και για το πάρκο των ζώων η Δημοτική Αρχή επέλεξε την … «γκετοποίηση»

Το Νοέμβριο του 2019, η Δημοτική Αρχή Πελετίδη εξάγγειλε τη Δημιουργία δύο πάρκων για Ζώα συντροφιάς στο Νότιο πάρκο. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι Υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του Δήμου ολοκλήρωσαν το Έργο, που δεν ήταν άλλο από μια περίφραξη και την τοποθέτηση ενός μικρού σπιτιού για σκύλους, ταΐστρες και ποτίστρες. 

 

Δυστυχώς και στην αντιγραφή απορρίπτεται η παρούσα δημοτική αρχή. Γιατί εάν αναζητούσε αντίστοιχα πάρκα για σκύλους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, θα μπορούσε να συμβάλει στην εκτόνωση και την άθληση των ζώων συντροφιάς.

Επέλεξε να «γκετοποιήσει» δημιουργώντας ένα  Γκουλάγκ για Ζώα στο Νότιο Πάρκο, συνηθισμένοι για τους αντιφρονούντες στην παλαιά Κομουνιστική Σοβιετική Ένωση. Δυστυχώς όμως για τα ζώα φωνή έχουμε όλοι εμείς, οι άνθρωποι, που βλέπουμε καθημερινά να υποβαθμίζετε η πόλη που ζούμε από την Κομουνιστική Αρχή Πελετίδη και να γίνεται Βουρκότοπος.

Η Ανάδειξη της εγκατάλειψης του πάρκου για σκύλους στο Νότιο πάρκο από τον ενεργό πολίτη Αποσκίτη Ανδρέα στο διαδίκτυο, αποτέλεσε αφορμή να καταθέσει σήμερα ο επικεφαλής της «Νέας Πάτρας» και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος  την παρούσα ερώτηση στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη.

Κύριε Δήμαρχε,

Ø  Είσαστε ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις το πάρκο για σκύλους στο Νότιο Πάρκο με τα λασπόνερα;

Ø   Αποτελεί το έργο Πελετίδη για Αντιγραφή ή για αποφυγή το συγκεκριμένο πάρκο για τους τετράποδους φίλους μας;

 

Για την παράταξή μας «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», ένα πάρκο για τα ζώα συντροφιάς θα περιλάμβανε εκτός της περίφραξης,  λαστιχένιες κατασκευές για παιχνίδια agility (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία, τραμπάλα, τσουλήθρα), ώστε να μπορούν να τρέξουν ελεύθερα και να παίξουν οι μικροί μας φίλοι, χωρίς να παρεμποδίζουν και να παρεμποδίζονται.

Με αυτόν τον τρόπο θα είχαμε συμβάλει στην εκτόνωση των ζώων που αποτελεί πρόβλημα στις σύγχρονές πόλεις, αλλά προπάντων θα είχαμε αποφύγει τις διαμαρτυρίες των συνδημοτών μας για περιττώματα και ακαθαρσίες που κατ’ καιρούς διαπιστώνονται στο Νότιο πάρκο.

Ως Δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» έχουμε συγκεκριμένη πρόταση και σε συνεργασία με τις Φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής, θα είχαμε άλλη αντιμετωπίσει με κινήσεις που θα προωθούσαν την κυνοφιλία και την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς, όπως π.χ. την τοποθέτηση σε πολλά σημεία του Δήμου, το εύχρηστο σύστημα "NO KAKA" (https://www.nokaka.gr/), χρήσης μαζέματος ακαθαρσιών των ζώων.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου