Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης...

και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, το πρωί, τα σημεία στα οποία η Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία  με τον ΕΟΔΥ, την 6η ΥΠΕ και το Κ.Υ. Βόρειου Τομέα, διενεργούν μαζικά rapid τεστ για τον covid-19, στους δημότες που θέλουν να εξεταστούν.
 Από τις 9.30 το πρωί, μέχρι τις 2 το μεσημέρι, γίνονται τεστ, για τους πολίτες, στην πλατεία Γεωργίου (μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο) και στην πλατεία Ελευθερίας (σε αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου).

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας σε δήλωσή της είπε:

«Σήμερα στην πλατεία Γεωργίου και στα Προσφυγικά, στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, πραγματοποιούμε rapid τεστ, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ, του Κέντρο Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών.

Από τα τεστ αυτά θα δούμε την εικόνα της στιγμής, γι’ αυτό έχουμε πει ότι για να βλέπουμε την διασπορά του κορονοϊού στην Πάτρα, τα τεστ πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενα.

Αυτή η συνεργασία θέλουμε να συνεχιστεί.

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει τα rapid τεστ από μόνα τους δεν αρκούν,  πρέπει να θωρακιστεί το υγειονομικό μας σύστημα και να ενισχυθούν τα νοσοκομεία μας με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, δημιουργία νέων ΜΕΘ, εμβόλια, φάρμακα και όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου