ΠΑΤΡΑ / ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 Οι « συστάσεις» και οι «απειλές» προς τους δύο άξιους Ιεράρχες συνιστούν μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης και αποτελούν το δαφνοστεφάνωμα τους, στις συνειδήσεις των πιστώνΟι «συστάσεις» και οι «απειλές» προς τους δύο άξιους  Ιεράρχες  συνιστούν  μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης και αποτελούν  το δαφνοστεφάνωμα τους, στις συνειδήσεις των πιστών».

Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικου κόμματος Νίκου Νικολόπουλου έχει ως ακολούθως :

 «Μορφές της σύγχρονης Αντίστασης οι δύο Ιεράρχες του Αιγίου. Ο ιός της αντίστασης είναι εδώ και μεταλλάσσεται σε τσουνάμι οργής.

Χαίρομαι που οι δύο άξιοι Ιεράρχες ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και ο πρώην κ. Αμβρόσιος έπραξαν θεάρεστα ρίχνοντας το Σταυρό στα νερά του Αιγίου. Έπραξαν ότι ακριβώς υπαγόρευσε η Θρησκευτική τους συνείδηση, ρίχνοντας ταυτόχρονα το ανάθεμα στο κατάπτυστο αλισβερίσι του Αρχιεπισκόπου με τον Πρωθυπουργό, που θέλουν την Εκκλησία άφωνη και απούσα από τα μεγάλα ραντεβού της Ορθοδοξίας με τους πιστούς και την Χριστιανική μας παράδοση.

Η «προσαγωγή» των δύο άξιων Ιεραρχών στην Εισαγγελέα συνιστούν  μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης. Οι «συστάσεις» δε,  αποτελούν  το δαφνοστεφάνωμα  τους στις συνειδήσεις των πιστών.  Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και σήμερα σε όλη τη χώρα με τον προσήκοντα σεβασμό και λαμβάνοντας κάθε αναγκαίο μέτρο εξέθεσαν για άλλη μία φορά την κυβέρνηση της υποκρισίας.

Ας καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης ότι το Χριστεπώνυμο πλήρωμα δεν υπακούει στην ηττοπάθεια  του Αρχιεπισκόπου. Ας καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης, ότι φέτος θα γιορτάσουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και το Άγιο Πάσχα όπως αρμόζει στην Χριστιανική μας παράδοση και ας φοβάται την κόπωση και τα δεινά του λαού που μέρα παρά μέρα μεταλλάσσονται σε οργή και κατακραυγή για τους διώκτες της Ορθοδοξίας».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου