ΠΑΤΡΑ : Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Θεόδωρος Φιλλιπάτος σε ηλικία 51 ετών

Θλίψη και μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση θανάτου του Θεόδωρου Φιλιππάτου, σε ηλικία 51 χρόνων.

Ο εκλιπών, διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρία,  έφυγε ξαφνικά από τη ζωή δίνοντας ολιγοήμερη μάχη με ασθένεια.

Ήταν παντρεμένος με την Ζήνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάρκο και την Κυβέλη



Ο Θεόδωρος Φιλλιπάτος διεγνώσθει με σοβαρό πρόβλημα το οποίο σε ελάχιστο χρόνο  του στέρησε την ζωή.

Η οικογένεια του Θεόδωρου Φιλιππάτου, είχε την γνωστή κλωστοϋφαντουργία ΕΡΙΟΚΡΥΛ, στο Πλατάνι Πατρών η οποία αποτελούσε σημαντικό μέρος της ιστορίας της πόλης, κατά τη βιομηχανική ακμή της, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχει παραγωγική δραστηριότητα.
Ο Θεόδωρος Φιλιππάτος, ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος. Ευγενικός και συνεπής σαν χαρακτήρας, αποτέλεσε από τα μαθητικά του χρόνια στο Πρότυπο Σχολείο της Πάτρας, ένα πρόσωπο που κέρδιζε την εμπιστοσύνη όλων με την καλοσύνη του.
Ο εκλιπών είχε σπουδάσει οικονομικά στο Λονδίνο και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Field support & Audit Manager στην εταιρεία Coffee Island.

Η COFFEE ISLAND
Η εταιρεία του, σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, αναφέρει τα εξής:
«Αποχαιρετισμός στον Θοδωρή μας
Ο αγαπητός μας Θοδωρής Φιλιππάτος εντάχθηκε στην οικογένεια της Coffee Island το 2013.
Δεν αρκούν τα λόγια για να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεισφορά του, το έργο του και το ήθος του. Ηθος που αποτέλεσε και θα αποτελεί θεμέλιο λίθο του οικοδομήματος, που παρέα χτίσαμε.
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την οδύνη της αιφνίδιας απώλειάς του, στα 51 του χρόνια. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Θεό που τον έστειλε στο δρόμο μας, έστω και για λιγότερο από όσο θα θέλαμε, όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, συναναστραφήκαμε μαζί του και νιώσαμε την ανθρωπιά του και τη λεπτότητα της ψυχής του.
Με την ευγένειά του, την αγάπη στην καρδιά του και την καλοσύνη του αγωνιζόταν πάντα για το καλό όλων. Το φωτεινό του βλέμμα από σήμερα θα κοσμεί τους ουρανούς, τις αναμνήσεις και τις ψυχές μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Η οικογένεια της Coffee Island

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου