ΠΑΤΡΑ :/ ΕΣΗΕΠΗΝ-ΤΕΑΣ : "...Με ανέσπερο σεβασμό, στον άνθρωπο, το δημοσιογράφο, το συνάδελφο, Νάσο σε αποχαιρετούμε και δε θα σε ξεχάσουμε ..."

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΣ, με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουν την απώλεια του συναδέλφου Νάσου Νασόπουλου, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία, μόλις, 58 ετών.

 

 

Ξεκίνησε εκδίδοντας την τοπική μηνιαία εφημερίδα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», ενώ κατόπιν άνοιξε με τον Γιώργο Σπαθαράκη την ημερήσια εφημερίδα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και την «ΕΒΔΟΜΑΔΑ». 

Το 1988 με τον Φάνη Συναδινό δημιούργησαν τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΦΑΡΟΣ», μια εμβληματική δημοσιογραφική πρωτοβουλία, που γρήγορα κατέκτησε τεράστιο μερίδιο ακροαματικότητας. Παράλληλα συνέχισε την πολύπλευρη δημοσιογραφική του δραστηριότητα στον τηλεοπτικό σταθμό TELE-TIME, ενώ ανέλαβε και αρχισυντάκτης της καθημερινής εφημερίδας «ΗΜΕΡΑ»

Το 2004 ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Πάτρα, ως City Manager.

Ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ενός από τα πρώτα site στην Περιφέρεια και τη χώρα, του thebest.gr. και κοινωνός των νέων τεχνολογιών στην ενημέρωση.

Πιστός στους κανόνες και στην ηθική της δημοσιογραφίας, υπηρέτησε απαρέγκλιτα τις αρχές του λειτουργήματος και διακόνησε σε σύγχρονους και νεότερους, τις θεμελιώδεις αξίες της δημοσιογραφίας.

Χαρακτηριστικό του ήθους, του πνεύματος και του αλτρουισμού που πάντα τον διέκρινε, είναι το γεγονός ότι ενώ αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλάνιζε, κύριο μέλημά του παρέμενε η καθημερινή ενημέρωση για όλους-ως ημερολόγιο -μέσα από την ιστοσελίδα thebest.gr, περιγράφοντας τη μάχη που έδινε. Δεν φοβήθηκε! Μέχρι και τη τελευταία στιγμή που οι δυνάμεις του επέτρεπαν ήταν δημοσιογράφος!

Με ανέσπερο σεβασμό, στον άνθρωπο, το δημοσιογράφο, το συνάδελφο, Νάσο σε αποχαιρετούμε και δε θα σε ξεχάσουμε  

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΠΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του αγαπητού μας συναδέλφου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου