ΠΑΤΡΑ / Νίκος Ι. Νικολόπουλος Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ : Για σήμερα θα περιοριστώ στην Μήδεια.


Ήταν αρκετή για να μας δείξει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Πλήρης αποτυχία ή αδιαφορία για την αντιμετώπισή της.

Δεν ενέσκηψε ως κεραυνός εν αιθρία.
Το ξέρουμε εδώ και δύο εβδομάδες ότι θα έρθει.
Αδρανήσαμε. Αφήσαμε το χιόνι να κόψει την Ελλάδα στα δύο. Επιστρατεύσαμε γονατιστούς δημοσιογράφους για να πείσουμε ότι ήρθε Αρμαγεδών.
Ότι μας έπνιξε το χιόνι.
 Κατεβάσαμε εκχιονιστικό μηχάνημα, που έμοιαζε με χωματουργικό, στο Κολωνάκι για να πιει καφέ ο κ. Πρωθυπουργός με κάποιους «πρόθυμους» δημοσιογράφους. Αυτό-εξευτελίστηκε ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ που δήλωσε την μια στιγμή ότι δεν θα αφήσει να κλείσουν οι Εθνικές οδοί και μετά διέταξε να κλείσουν. Πολλά λέγονται για την απόφαση αυτή και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ισχύουν. Άλλωστε το χρήμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Εκείνο όμως που αποδεικνύεται είναι ένα. Ο κ. ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης δεν έχει και σε μεγάλη υπόληψη ούτε τις υποσχέσεις του ούτε τις κουβέντες του. Περισσότερο θυμίζει αυτόν που έλεγε «Ε λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα» παρά Υπουργό.
Τουλάχιστον όπως ήξερα εγώ τους Υπουργούς. Παρεπιμπτόντως βέβαια πέθαναν και δύο άνθρωποι επειδή κόπηκε το ρεύμα και δεν δούλεψαν τα μηχανήματα που τους στήριζαν, χιλιάδες άλλοι έμειναν μέσα στο κρύο κοντά 48 ώρες, και, βλέπουμε, χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό. Μωρά, ηλικιωμένοι, άρρωστοι, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, χειρουργημένοι, μόνοι. Δεν μαγείρεψαν, δεν ζεστάθηκαν, δεν έφαγαν, δεν ήπιαν, δεν ψώνισαν, δεν πήραν φάρμακα, δεν είχαν βοήθεια.
Όμως ο στόχος επετεύχθη.
Οι «σωστοί» άνθρωποι, με την «σωστή» συνεργασία του Κράτους, έκλεισαν την δουλειά και εισέπραξαν τα κέρδη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου