ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ : Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της Παιδικής ηλικίας

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της Παιδικής ηλικίας. Σκοπό έχει την ενημέρωση των πολιτών για τις παιδικές νεοπλασίες και την ευαισθητοποίηση όλων για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Παιδικός καρκίνος: Δυο λέξεις που ακούγονται αταίριαστες, δυο λέξεις δύσκολες που χρέος όλων μας όμως είναι να μην γίνουν αξεπέραστες. Με την βέλτιστη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, με τη γνώση , με την εθελοντική προσφορά  και με την ψυχή μας, μπορούμε να προσφέρουμε ελπίδα και να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους.

 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, δήλωσε:  «Μετέχουμε όλοι και μοιραζόμαστε το όραμα για ένα πλήρες υποστηρικτικό περιβάλλον για τα παιδιά με καρκίνο, για την ενίσχυση της έρευνας με σκοπό  τη βελτίωση της ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας, για να καταστήσουμε τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας μια εθνική προτεραιότητα για την υγεία των παιδιών, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε στο τέλος τα χαμόγελα των παιδιών που πάλεψαν, νίκησαν και βρίσκονται δίπλα μας προχωρώντας κανονικά τη ζωή τους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου