ΠΑΤΡΑ / Οικιακά “Σπανογιάννης”: Αλλαγή σκυτάλης στο γνωστό κατάστημα της πόλης

Δεν είναι μόνο οι μεγάλες αλλά κυρίως οι μικρές εξελίξεις που μας σηματοδοτούν, στην Πάτρα  την πόλη που ζούμε .  Είναι οι αμέτρητες καθημερινές αλλαγές της «διπλανής πόρτας» που όμως στο σύνολό τους συνθέτουν  αυτό που λέμε μετάλλαξη της πόλης,  πολλές φάσεις της οποίας ο καθένας  βιώνει και μεγαλώνει μαζί τους με αργό αλλά σταθερό ρυθμό. Το παράδειγμα που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό.Μετά από 57 χρόνια παρουσίας στην εμπορική αγορά της Πάτρας  το πασίγνωστο κατάστημα Σπανογιάννης,  με τα υαλικά και τα οικιακά είδη, στην οδό Ερμού  67 και Κορίνθου διακόπτει τη λειτουργία του.

Ηλθε ο καιρός καθώς ο φίλος  Περικλής πλέον συνταξιοδοτήθηκε και οι διάδοχοί του επέλεξαν άλλους επαγγελματικούς δρόμους.

Το κατάστημα είχε ανοίξει το  1963 από τον Νίκο Σπανογιάννη.

Ο χώρος είναι ιδιοκτησία της οικογένειας και   έτσι θα ενοικιαστεί.  Συγκεκριμένα από τον ερχόμενο Απρίλιο θα εγκατασταθεί άλλη επιχείρηση συμπτωματικά μα το ίδιο αντικείμενο.

Πρόκειται για πανελλήνια γνωστή αλυσίδα ειδών  οικιακής χρήσης που ήδη λειτουργεί στην Πάτρα κοντά στα Δικαστήρια, και θα δημιουργήσει στην Ερμού  δεύτερο μεγάλο κατάστημα.

Στο μεταξύ ο Περικλής Σπανογιάννης κυριολεκτικά ξεπουλάει και το εμπόρευμα που έχει απομείνει είναι ελάχιστο καθώς συνδυάζει ποιότητα  σε τιμές εκποίησης.

πηγή : ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ  kirix.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου