ΠΑΤΡΑ : Αυτή ναι, ήταν η Παναχαϊκή!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Παναχαϊκή πέτυχε μία σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεβαδειακό.

Στο 8ο λεπτό η Παναχαϊκή ήταν αυτή που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με την ευκαιρία του Mauro Cerutti. Το πρώτο ημίχρονο τα είχε όλα εκτός από γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο σκορ στο 49 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη. Στο 70 ο Αραβίδης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Ενώ στο 80 ο Λεβαδειακός έχασε σημαντική ευκαιρία καθώς ο Μαρκοπουλιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πολέτο και έτσι το 2-0 διατηρήθηκε ως το τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 (Ν. Παπαδόπουλος) : Κολοβούρης, Πάνος, Αποστολόπουλος, Larrea, Πατάπης, Cerutti, (58′ Μαρακοπουλιώτης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (88΄ Κόκας), Γιούσης (88΄ Μασούρας), Batrovic (83΄ Bruce), Αραβίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Αντωνίου) : Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου(74΄ Βήχος), Λιάγκας, Δημόπουλος (46΄ Μεχία), Καραχάλιος, Νίκας (74΄ Μαρίνος), Κωστή (46΄ Ενομό), Πολέτο, Νίλι, Τζιώρας (57 Μπιανκόνι).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου