ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ : Αρχές του 2022 ο υπερσύγχρονος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας

 Μέχρι τέλος του χρόνου – αρχές  του 2022  αναμένεται ότι, εκτός σημαντικού απροόπτου ,θα τεθή σταδιακά σε χρήση  ο νέος υπερσύγχρονος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας.

Οι εργασίες ανέγερσης συνεχίζονται, αλλά μέσα στο πλαίσιο συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία και αναμένεται να ολοκληρωθούν  το φθινόπωρο.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα κτίριο θα είναι  εμβαδού 3000 τμ περίπου, η ευρύτερη αναπτυξιακή αξιοποίηση των οποίων πέραν του Σταθμού αναμένεται  να δημιουργήσει νέα δεδομένα αναβάθμισης της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι μεταξύ άλλων προβλέπεται και η δημιουργία Εμπορικού Κέντρου.

Η διοίκηση του Υπ. ΚΤΕΛ και προσωπικά ο πρόεδρός του  Ανδρέας Μανωλόπουλος  παρακολουθούν την όλη εξέλιξη των εργασιών στενά , αν και παράλληλη προτεραιότητά τους αποτελεί, όπως είναι φυσικό,  η  υγεία  και η ασφάλεια προσωπικού και επιβατών  στο πλαίσιο των έστω συρρικνωμένων,  εξ αιτίας του covit -19  , δρομολογίων.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός της διάθεσης αντιμετώπισης με την μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία του θέματος με τις φωλιές χελιδονιών στο υπάρχουν στο υπό ανακατασκευή κέλυφος του ογκώδους κτιρίου των πρώην Μύλων Αγίου Γεωργίου , θέμα για το οποίο έχουν γίνει και σχετικές παρεμβάσεις οικολόγων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου