Νίκος Νικολόπουλος : «Παλεύουμε για πραγματική Δημοκρατία, κοινωνική Δικαιοσύνη και υγιή πατριωτισμό»

Στην ραδιοτηλεοπτική  εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων, στο CrashRadio.gr,  μίλησε ο Αχαιός πολιτικός Νίκος Νικολόπουλος.

 Ο έμπειρος κοινοβουλευτικός και μαχητικός πρωτοστάτης του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Νίκος Νικολόπουλος εκλήθη από τον ιδρυτή Γιώργο Τράγκα να αναλύσει, στις εκατοντάδες χιλιάδες των ακροατών και τηλεθεατών - εντός και εκτός Ελλάδος ,τους βασικούς άξονες της οργάνωσης και τις πρώτες προτεραιότητες που πρέπει να υπηρετήσουν με τη δράση τους όλα τα αυτοβούλως προσερχόμενα ιδρυτικά μέλη του λαογέννητου πατριωτικού κοινωνικού κινήματος που παλεύει για την ελευθερία, την ανεξαρτησία , την εθνική περηφάνια , την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό.

Ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ αναφερόμενος στο σήμα του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων, το οποίο έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης υπογράμμισε :

«Η εκκίνηση των δύο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγάλης προσπάθειας του Κινήματος για να κόψουμε όλες και όλοι μαζί το νήμα, νικήτριες, νικητές, της ΝΕΑΣ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑΣ  σ’ αυτόν τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρόνια από την επανάσταση του ’21. Στην εθνική προσπάθεια της αναγέννησης η Ελλάδα μάς χρειάζεται όλους!»

 

Εξάλλου  όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Νικολόπουλος από την προσεχή βδομάδα κάθε απόγευμα 6-8 θα παρουσιάζει την ραδιοτηλεοπτική εκπομπή «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ»  από την συχνότητα του Crashradio.gr .

Επίσης κάθε Τετάρτη 9- 11 το βράδυ στο YTV και κάθε Σάββατο από τα συμμαχικά περιφερειακά κανάλια και το EuroChannel της Θεσσαλονίκης ,  την αποκαλυπτική εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»

 

Τέλος στην Κυριακάτικη Διαδικτυακή εκπομπή- συζήτηση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM αλλά και σε liveματάδοση από το Facebook«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ»ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα φασιστικά και προκλητικά διέπραξε  ο Μητσοτάκης για να στραγγαλίσει την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,

την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και να ΦΙΜΩΣΕΙ το Γιώργο Τράγκα λέγοντας :

 

«Υπάρχει Ισονομία :

Μήνυση Σκέρτσου κατά Τράγκα.Κλοιός από άνδρεςκαι συμβατικά οχήματα της  Εθνικής Ασφάλειας, της ΕΥΠ  έξω από το σπίτι του Τράγκα . 

Μήνυση  Τράγκα κατά Σκέρτσου. Δεν κουνιέται φύλλο.!Γιατί αντιμετωπίσθηκαν δύο ίδια γεγονότα με τόσο κραυγαλέα διαφορετικό τρόπο ; Θα έπρεπε ; Όχι. Υπάρχει Ισονομία; Τουλάχιστο αυτό ξέρουμε. Αν άλλαξε δεν μας ενημέρωσε κανένας. Θα μας ενημερώσει ; Αμφίβολο. Γιατί να μας ενημερώσουν άλλωστε ποιος μας υπολογίζει ώστε να νιώσει ότι χρωστάει κάποια εξήγηση. Εν τέλει τι είναι ο κ. Σκέρτσος ;

Ο κ. Σκέρτσος, εκτός από υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, είναι αυτός που ενοχλήθηκε σφόδρα και έψεξε δημόσια, σε εν εξελίξει δίκη, την εισαγγελέα έδρας, για την αγόρευσή της. Μιλάμε για την δίκη της υπόθεσης Τοπαλούδη. Την κοπέλα που βιάσθηκε και δολοφονήθηκε άγρια και βάναυσα στην Ρόδο. Τότε ο εν λόγω κύριος κατέκρινε την εισαγγελέα γι αυτά που είπε και της έκανε δημόσια υποδείξεις.   «….η εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου προϋποθέτει δικαστικούς λειτουργούς που αποφεύγουν τις συναισθηματικές ταυτίσεις ακόμη και με τα θύματα των πιο ειδεχθών εγκλημάτων. Ακριβώς διότι δεν πρέπει να αφήνουν καμία χαραμάδα αμφιβολίας ότι κρίνουν με βάση προσωπικές απόψεις και ευαισθησίες ή με το κατά που δείχνει το “κοινό περί δικαίου αίσθημα”».

Είπε αυστηρά στην εισαγγελέα ο κ. Σκέρτσος, προφανώς θεωρώντας ότι η εισαγγελέας δεν ήξερε πως πρέπει να ασκήσει το λειτούργημά της. 

Και κατέληξε ο Νικος Νικολόπουλος: « Ευτυχώς όμως ήξερε ο κ. Σκέρτσος». 




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου