ΠΑΤΡΑ : 'Εφυγε από τη ζωή ο Χάρης Παρίσης


Μεγάλη συγκίνηση  προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χάρη Παρίση το απογευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο  υπάλληλος των γραφείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου έδωσε μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο εκλιπών χτυπήθηκε από παγκρεατίτιδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά "έσβησε", όντας ολες αυτές τις μέρες διασωληνωμένος και σε κρισιμη κατάσταση.

Ο Χάρης Παρίσης ήταν άνθρωπος με σημαντική προσφορά στο χώρο του στίβου και του μπάσκετ όπου είχε υπηρετήσει την ομάδα του Απόλλωνα για αρκετά χρόνια. Εφυγε μερικούς μήνες μετά τον χαμό του πατερα του Γεράσιμου, κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πατρών. Ο ίδιος ήταν εξαιρετικός αθλητής μπάσκετ, ενώ ήταν μαθητής στο Γ' Γυμνάσιο.

Συνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πάτρας
Έφυγε από την ζωή ο Χάρης Παρίσης
Ένας άνθρωπος τού Αθλητισμού της Πάτρας
Ο εκλιπών ήταν γιός τού μεγάλου ποδοσφαιριστή τού Απόλλωνα Πατρών
Γεράσιμου Παρίση που απεβίωσε στίς 29
Ιουνίου 2020 σε ηλικία 93 ετών
Καλό ταξίδι φίλε Χάρη Καλό παράδεισο...
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

πηγή  sportin.gr

*** Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και  Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος στο άκουσμα του θανάτου του Χάρη Παρίση, δήλωσε:

«Ο φίλος Χάρης Παρίσης διακόνησε τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ μέσα από τις γραμμές του ιστορικού Απόλλωνα και τον στίβο σαν υπάλληλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ επί πολλά χρόνια.

Είναι βαθιά η λύπη  όλων των ανθρώπων του αθλητισμού  που έφυγε νωρίς μετά από ηρωική μάχη που έδωσε με την τελευταία περιπέτεια της υγείας του και πιο πολύ όσων συνεργαστήκαμε μαζί του, γίναμε φίλοι και τον αγαπούσαμε.

Εκφράζω τα  πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Κική και στα αδέρφια του Γιώργο και Βασιλική».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου