ΠΑΤΡΑ : Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην τηλεδιάσκεψη με τους θεατρολόγους και τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο Θεατρολόγων.

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους και τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο Θεατρολόγων κατά τη διάρκεια της οποίας αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους. Ο βουλευτής λόγω και της μεγάλης αγάπης που τρέφει για το θέατρο επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι των θεατρολόγων αναφέρθηκαν τόσο στα προβλήματα όσο και στα αιτήματα του κλάδου τους καθώς και στις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας και σε αυτούς.

Ο Ιάσονας Φωτήλας έθεσε στις βασικές προτεραιότητές του τα θέματα που τους αφορούν, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεισφοράς τους στην εκπαίδευση, τις τέχνες και τον πολιτισμό εν γένει και έθεσαν από κοινού έναν βασικό άξονα περαιτέρω ενεργειών.

Στο τέλος της συζήτησης συμφώνησαν να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον βουλευτή να γνωστοποιεί την πρόθεση του να συντείνει στην υλοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους και να τα μεταφέρει στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου