ΠΑΤΡΑ / Νίκος Νικολόπουλος: «Είδαν στην πανδημία την χρυσή ευκαιρία για να κάνουν ότι θέλουν.

 

Ψήφισαν ΜΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ αυθαιρέτων ξενοδόχων και λοιπών ΒΙΛΟΦΟΡΩΝ

Με εντολή Κυρ. Μητσοτάκη και με χωρίς «ανταρσία» αντιπολίτευσης στη Βουλή ψήφισαν προχθές σκανδαλώδη τροπολογία ΔΩΔΕΚΑ -ναι 12- ΑΡΙΣΤΩΝ μεγαλουπουργών και ΠΑΓΩΣΑΝ τις ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ αυθαιρέτων στον ΑΙΓΙΑΛΟ μέχρι 31/11/21 .

ΜΕΓΑΛΟΡΟΥΣΦΕΤΙ σε ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ξενοδόχους, λοιπούς βουλιμικούς ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ  ΒΙΛΟΦΟΡΟΥΣ και το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΑΣ.  Το ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ενδιαφέρεται για τι δείχνει το «ΖΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ»

Την σκανδαλώδη ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ αποκάλυψε ο δημοσιογράφος - ρεπόρτερ Γιάννης Ντάσκας στην αποκαλυπτική τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ άνοιγμα όλων των επιχειρήσεων

αλλά και της εστίασης απλά με υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας».

Ο Χριστιανοδημοκράτης πολιτικός Νίκος Νικολόπουλος και ιδρυτικό στέλεχος του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που έχει Πρόεδρο τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ στην εκπομπή μεταξύ άλλων στην εκπομπή μιλώντας σήμερα σε διαδικτυακή μετάδοση της εκπομπής «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;» μεταξύ  άλλων αναφέρθηκε στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση λέγοντας :

«Κατάφεραν να σπείρουν τον φόβο του θανάτου. Είδαν στην πανδημία την χρυσή ευκαιρία για να κάνουν αυτό που θέλουν. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!. Χωρίς οίκτο δυστυχώς...   Η καταστροφή κτυπά.  Η οικονομία και η επιχειρηματικότητα έχει φτάσει στο σημείο μηδέν.

Η κυβέρνηση αμήχανη, ανίκανη, τρομοκρατημένη από την χιονοστιβάδα προβλημάτων που δημιούργησε κρύβεται πίσω από επιτροπές γιατρών. Μέχρι σήμερα αφήνει τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους αδυνατώντας να πάρει μια απόφαση. Ξέχασε ότι το να μην παίρνεις απόφαση είναι μια απόφαση.

Πολλά μπορεί να κάνει και οφείλει να τα κάνει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης!  Άνοιγμα τώρα της αγοράς! Ελευθερία λοιπόν στην οικονομία.  Άνοιγμα όλων των επιχειρήσεων αλλά και της εστίασης απλά με υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας. Να δοθεί μάλιστα επίδομα σε όλες τις επιχειρήσεις για να κάνουν προληπτικά γρήγορα τεστ στο προσωπικό τους.   Άνοιγμα της οικονομίας τώρα χωρίς όρους κ δήθεν!  Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μια μέρας καθυστέρησης.

 Έξυπνα μέτρα είναι αυτά που εφαρμόζονται με ανοικτή την αγορά όπως συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και σε πολιτείες των ΗΠΑ.  Όλα τα άλλα είναι στρουθοκαμηλισμός μπροστά στην καταστροφή».

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου