Διαδικτυακή Εκδήλωση: Οι προοπτικές της ΕΕ στην επόμενη δεκαετία

Σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου, 19:00-21:00

 

cid:image002.jpg@01D71A7B.786E40B0

 

Με αφορμή τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελληνική Ένωση για την Ομοσπονδία της Ευρώπης (ΕΕνΟΕ) διοργανώνει επετειακή εκδήλωση σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 19.00, με θέμα: Οι προοπτικές της ΕΕ στην επόμενη δεκαετία.

 

Το θέμα αναπτύσσουν οι 4 Έλληνες ευρωβουλευτές μέλη της Ομάδας Altiero Spinelli του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

 

- Δημήτρης  Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος  ΕΚ (Η Αριστερά): "Η οικονομία της ΕΕ και της Ευρωζώνης"

- Μανώλης  Κεφαλογιάννης , ευρωβουλευτής (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα): "Η Κοινή Εξωτερική Πολιτική και η Κοινή Πολιτική Άμυνας της ΕΕ"

- Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ευρωβουλευτής (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα): "Η Κοινή Πολιτική Υγείας της ΕΕ μετά την πανδημία"

- Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα): "Το στοίχημα της ψηφιακής μετάβασης"

 

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο επικεφαλής του Γραφείου ΕΚ στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης και ο πρόεδρος της ΕΕνΟΕ Γιώργος Κολυβάς. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπανδρόπουλος.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση των ομιλητών με τους δημοσιογράφους και ανταποκριτές στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά και Σαράντη Μιχαλόπουλο, καθώς και με το κοινό, μέσω γραπτών ερωτήσεων.

 

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι στο YouTube και στη σελίδα του Facebook του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

 

Μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματά σας προς τους ομιλητές κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο chat του YouTube καθώς και με σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα προβάλουν την εκδήλωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου