Δικηγόρος της Ιωάννας : Να γιατί δεν αποδέχονται καμία συγγνώμη για την επίθεση με το βιτριόλι

O Απόστολος Λύτρας σχολίασε την απολογία της 36χρονης κατηγορούμενης

Δικηγόρος της Ιωάννας στο newsbeast.gr: Να γιατί δεν αποδέχονται καμία συγγνώμη για την επίθεση με το βιτριόλι

«Η Ιωάννα και η οικογένεια της δεν αποδέχονται καμία συγγνώμη» αναφέρει στο newsbeast.gr ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος της Ιωάννας σχολιάζοντας την ομολογία της 36χρονης κατηγορούμενης ότι ήταν εκείνη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. 

Ο νομικός παραστάτης της Ιωάννας σημειώνει, μάλιστα, πως η στάση της 36χρονης «σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μεταμέλεια της κατηγορούμενης» προσθέτοντας: «Προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι η κατηγορούμενη δεν απάντησε στην ερώτηση πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Το γεγονός αυτό είναι κάτι που με κάνει να πιστεύω πως μπορεί να υπάρχει συνεργός που την προμήθευσε και γνώριζε για που το προορίζει». 

Ο κ. Λύτρας αναφερόμενος στην συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης ένα περίπου χρόνο μετά την σοκαριστική επίθεση έκανε λόγο για προσπάθεια της να διαστρεβλώσει την αλήθεια.

«Στην προσπάθεια της να δικαιολογηθεί με την απολογία της επιχείρησε να διαστρεβλώσει την αλήθεια.  Συγκεκριμένα είπε ότι δεν γνώριζε την βλάβη που μπορούσε να προκαλέσει το βιτριόλι και πως δεν γνώριζε ότι η συκεκριμένη ποσότητα μπορούσε να σκοτώσει την Ιωάννα», τόνισε χαρακτηριστικά. «Όλα αυτά, βέβαια, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα πραγματικά περιστατικά και τα επιστημονικά ευρήματα από τα οποία προκύπτει η ανθρωποκτόνος πρόθεση της κατηγορούμενης» ανέφερε ο κ. Λύτρας υπενθυμίζοντας το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος της κατηγορούμενης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου