ΠΑΤΡΑ : Άρχισε η απομάκρυνση περιπτέρων από πεζοδρόμια, μετά την παρέμβαση της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» προς τον Δήμαρχο.


 
Με αφορμή ανάρτηση στο fb ενεργού συμπολίτη, σχετικά με την αδυναμία πρόσβασης ατόμων με προβλήματα όρασης στο πεζοδρόμιο της οδού Βορείου Ηπείρου και Βύρωνος λόγο της ύπαρξης ανενεργού περιπτέρου στον οδηγό όδευσης για τους τυφλούς, ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» καταθέσαμε ερώτηση προς τον Δήμαρχο.
 

 Στην συγκεκριμένη ερώτηση είχαμε ζητήσει την Δημοτική Αρχή, να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνση από τα πεζοδρόμια περιπτέρων που είναι κλειστά και εγκαταλειμμένα.

Διαπιστώνουμε από ανάρτηση σε τοπικό Μ.Μ.Ε. ότι τελικά η Δημοτική Αρχή, ικανοποιεί το αίτημά μας και ήδη ξεκινά στην απομάκρυνση περιπτέρου, επί της συμβολής των οδών Καποδιστρίου και Μπενιζέλου Ρούφου.

Επιτέλους έστω και αργά και μετά την παρέμβασή μας, η Δημοτική Αρχή Πελετίδη απελευθερώνει τα πεζοδρόμια από περίπτερα που εμποδίζουν την ασφαλή διέλευση των Δημοτών.  

Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα συνεχίσει καθημερινά, ως οφείλει, να αναδεικνύει τις καθυστερήσεις και την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, μήπως και τελικά εφαρμόσουν τα αυτονόητα στο Δήμο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου