Νίκος Νικολόπουλος: Ο τετράποδος ΠΕΡΙΚΛΗΣ θα κάνει καλύτερο Πάσχα από μια άπορη οικογένεια στην Πάτρα.

Στην Πάτρα της Κομμουνιστικής Αρχής Πελετίδη, καλύτερη αντιμετώπιση έχουν τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από μία άπορη οικογένεια.
Ο καθόλα συμπαθής π.χ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ (τετράποδος φίλος), βρίσκει τη συμπόνια της Δημοτικής Αρχής και την διατροφή του, από ζωοτροφή προερχόμενη από την Αργολίδα, παρά η κάθε άπορη οικογένεια στην Πάτρα.   

 Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο Πατρέων, ελπίζοντας, ότι εκτός της ευαισθησίας και τη δαπάνη για ζωοτροφή 35.000€ περίπου, για τις αδέσποτες ψυχές τετράποδων που με ευθύνη του τριγυρίζουν στις γειτονιές, ανάλογα να δείξει και να στηρίξει τις 50 άπορες οικογένειες του Δήμου Πατρέων.       

Κύριε Δήμαρχε,

Με ερωτήσεις που σας είχα πρόσφατα καταθέσει, σας είχα ζητήσει ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», να προβείτε στην ιδιαίτερη στήριξη άπορων οικογενειών που έχουν πλήρη απαλλαγή από την καταβολή Δημοτικών Τελών, οι οποίες είναι περίπου 50.

Συγκεκριμένα σας είχα προτείνει:

1.       Την οικονομική ενίσχυση και την μηνιαία καταβολή στις δαπάνες του ηλεκτρικού ρεύματος,  που το κόστος δεν θα ξεπερνά τις 4.000€.

2.       Τη χορήγηση διατακτικών ενόψει του Πάσχα για τη προμήθεια Κρέατος.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια να στηρίξετε τις συγκεκριμένες άπορες οικογένειες, σύμφωνα με τις παραπάνω προτάσεις.

Απεναντίας ως Δημοτική Αρχή, δαπανάτε κάθε μήνα περίπου της έξι χιλιάδες ευρώ (6.000€), για σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με ζωοτροφές που προμηθεύεστε, από την εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό και έχει έδρα τη Νέα Κίο στην Αργολίδας.

 

Δηλαδή στην Πάτρα ως Δημοτική Αρχή, έχετε επιλέξει να ρίχνεται στον Κοινωνικό Καιάδα άπορες οικογένειες του Δήμου, αντί να της στηρίζεται όπως έπραξαν κατ’ το παρελθόν άλλες Δημοτικές Αρχές.

Θα σας θυμίσουμε ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Δημαρά, π.χ. το 2011 είχε καταβάλει 80.000€ ως οικονομικά βοηθήματα σε δημότες που είχαν ανάγκες υγείας, ενοικίου, διαβίωσης και καθημερινότητας, μετά από κοινωνική έρευνα του ΚΟΔΗΠ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ να με ενημερώσετε στα κάτωθι:

  • Θα στηρίξετε τις άπορες οικογένειες του Δήμου σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»;
  •  Θα ενημερώσετε τους Δημότες για το ποσό που καταβάλατε για οικονομικά βοηθήματα και των αριθμό των απόρων οικογενειών που στηρίχθηκαν από την Δημοτική Αρχή το 2020;  
  • Πόσα αδέσποτα ζώα συντροφιάς σιτίζονται στο Δήμο, σύμφωνα με τις δαπάνες και τα τιμολόγια που καταβάλει ο Δήμος ανά μήνα;

Γνωρίζουμε την αποφυγή σας να μας ενημερώσετε, αλλά οφείλουμε ως δημοτική παράταξη να αναδείξουμε, ότι έχει καλύτερη αντιμετώπιση ο αδέσποτος ΠΕΡΙΚΛΗΣ, από μια άπορη οικογένεια στον Δήμο Πατρέων.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου