ΠΑΤΡΑ : Αντιπροσωπεία

.. της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Καραθανασόπουλο συναντήθηκε στην Πάτρα με εκπροσώπους από τους συλλόγους παραγωγών κι εμπόρων στις λαϊκές αγορές, το απόγευμα της Κυριακής 25 Απρίλη, για να συζητήσουν για τα προβλήματα του κλάδου τους, με αφορμή και το νέο νομοσχέδιο που φέρνει σε διαβούλευση η κυβέρνηση, το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τους μικροεπαγγελματίες παραγωγούς μικροπωλητές.

 Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών «ο Άγιος Τρύφωνας» και άλλα μέλη του ΔΣ, ο Αλέκος Θανόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πάτρας, η Νατάσα Καλούδη, πρόεδρος του Συλλόγου Μικροπωλητών Εμπόρων Βιομηχανικών Προϊόντων και ο Νίκος Μίντζας, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροπαραγωγών Λαϊκών Αγορών «η Δήμητρα».

Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για το νέο νομοσχέδιο που στο σύνολο του περιέχει αντιδραστικές αλλαγές για τις λαϊκές αγορές, επεσήμαναν ιδιαίτερα μάλιστα το άρθρο που δίνει εξουσιοδότηση στον εκάστοτε υπουργό να αποφασίζει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη λειτουργία τους, ενώ μετέφεραν την ανησυχία τους για την είσοδο των μεγάλων αλυσίδων στις λαϊκές αγορές.

Το ΚΚΕ θα στηρίξει τον αγώνα των βιοπαλαιστών μικροπαραγωγών κι εμπόρων που θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, επιδιώκοντας στήριξη κι από άλλους φορείς και σωματεία της Πάτρας.

 

 ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου