Αναλυτικότερα, σήμερα Πέμπτη, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας, όπου  στη μία το μεσημέρι (13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο ( The Bold Type Hotel – Παλαιών Πατρών Γερμανού 10), ενώ κατά τις 15:00 μ. μ. έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της πόλης. 

Την Παρασκευή 23 Απριλίου  θα βρεθεί στον Πύργο Ηλείας, όπου κατά τις 11:30 π. μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς.

Μετά τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Βελόπουλος θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας, την Καλαμάτα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου  

Ττο βράδυ της Παρασκευής θα δώσει συνέντευξη στο κανάλι ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΤV κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων των 21:00, ενώ το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:00 π. μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ( ELYSIAN LUXURY HOTEL – συνοικία Κορδία Καλαμάτα).