ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Μήνυμα Χαράλαμπου Μπονάνου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου και επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλους τους πολίτες.

Με αφορμή την ημέρα αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δηλώνει: «Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας εορτάζεται και φέτος σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την παγκόσμια κοινότητα. Σε εποχές υγειονομικής κρίσης συνειδητοποιούμε ότι η υγεία είναι πράγματι το πολυτιμότερο αγαθό για την ανθρώπινη ζωή. Είναι χρέος όλων μας να επενδύσουμε στη Δημόσια Υγεία, καθώς και να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που καθημερινά,  πάνω από ένα χρόνο τώρα, δίνουν τη μάχη τους υπερβαίνοντας τα όριά τους για να είναι δίπλα στον κάθε ασθενή με κορωνοϊό σε τούτο τον πλανήτη. 

Ας μην ξεχνάμε επίσης όμως, ότι η κρίση θα περάσει. Αναλογιζόμενοι ειδικά την ημέρα αυτή την πίεση στο υγειονομικό μας σύστημα ας τηρήσουμε πιστά τα περιοριστικά μέτρα, ας εκδηλώσουμε την υπεύθυνη στάση μας με την ωριμότητά μας και ας δείξουμε την κοινωνική μας ευαισθησία ειδικά τώρα που έχουμε στα χέρια μας και σοβαρά εργαλεία για την αντιμετώπιση της νόσου όπως οι εμβολιασμοί και η ταυτόχρονη χρήση πολλών τεστ διάγνωσης της νόσου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου