Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11 Απριλίου 2021

Αγαπητοί φίλοι

 Μετά από 70 μέρες αναστολής όσων λειτουργιών της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr απαιτούσαν αυτοπρόσωπη παρουσία επανερχόμαστε με προσοχή τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ώστε να προστατευθούμε μέχρι να τελειώσει όλο αυτό.

Επειδή ο COVID-19 είναι ακόμα εδώ κανένας εφησυχασμός δε μπορεί να υπάρξει ή να δικαιολογηθεί. Μπορούμε όμως με σύνεση εφαρμόζοντας τα μέτρα του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) να επαναλειτουργήσουμε τη γραμματεία της οργάνωσης.

Το ωράριο επανεκκίνησης θα είναι μειωμένο. Η γραμματεία θα λειτουργεί Δευτέρα και Τετάρτη 11πμ-2μμ και Παρασκευή 6.30-8.30μμ στο γνωστό στέκι της Καραϊσκάκη 153, ισόγειο από Δευτέρα 12 Απριλίου. Η παραμονή στο χώρο θα επιτρέπεται για περιορισμένο χρόνο. Για κάθε διευκρίνιση θα μπορείτε να μας βρείτε στο 2610.277171, 2610.622250, στο fb και στο info@koinotopia.gr

Για όσους θα ήθελαν να αγοράσουν κάτι από το παζάρι βιβλίων, κοσμημάτων, πασχαλιάτικων ειδών κ.α. που πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων της οργάνωσης θα τους προτείναμε να έχουν επισκεφθεί πρώτα το blog https://pazarikoinotopia.blogspot.com/?view=flipcard όπου έχουν αναρτηθεί πάνω από 1.200 είδη προς διάθεση τα οποία έχουν προσφερθεί από δεκάδες φίλους στην οργάνωση και τα οποία μπορούν να τα δουν με την ησυχία τους.

Στη γραμματεία μπορείτε επίσης να καταβάλετε τη συνδρομή ή τη δωρεά σας για ενίσχυση της Κοινο_Τοπίας ή κάποιας από τις δράσεις της.

Ευχόμενοι σύντομα να λήξει η περιπέτεια που βιώνουμε, προτρέπουμε σε πειθαρχία και εφαρμογή των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που δίνονται για το καλό όλων μας και ιδιαίτερα των συμπολιτών μας που είναι πιο ευάλωτοι και πρέπει να τους προστατεύσουμε πάση θυσία σύμφωνα με το αξιακό μας σύστημα.

 

Για την Κοινο_Τοπία

Ανδρέας Σπηλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου