Πόλεμος UEFA-ομάδων: Έρχεται η κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα!




Έρχεται... πόλεμος ανάμεσα στην UEFA και στους ευρωπαϊκούς συλλόγους! Tις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί ανάμεσα στους... ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το πλάνο για μία νέα κλειστή λίγκα, η οποία θα πηγαίνει κόντρα στο νέο Champions League που σχεδιάζει η UEFA!

Συγκεκριμένα, η UEFA είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη νέα έκδοση του Champions League, ωστόσο έχει απέναντί της ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουνάιτεντ! Πρόκειται για 11 ομάδες (τρεις από Ισπανία και Ιταλία και 5/6 "μεγάλες" ομάδες της Αγγλίας) που έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους γκρουπ και θα έχουν την Δευτέρα μίτινγκ για να δουν πώς θα κινηθούν. Την ίδια ώρα, στα αρχικά τους πλάνα δεν συμπεριλαμβάνουν γαλλικές και γερμανικές ομάδες, αφήνοντας εκτός τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου που τάσσονται στο πλευρό της UEFA και του Τσέφεριν, στηρίζοντας το νέο Champions League.


Οι ομάδες που... επαναστατούν και δείχνουν έτοιμες να δημιουργήσουν νέα κλειστή λίγκα θεωρούν πως θα έχουν πολύ μεγαλύτερα έσοδα, απ' όσα θα έχουν εάν συνεχίσουν να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA. Kαταλαβαίνει κανείς πως εφόσον και οι δύο πλευρές προχωρήσουν τα πλάνα τους, τότε θα υπάρξει... πόλεμος και δύσκολα θα βρεθεί άκρη μεταξύ τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου