ΠΑΤΡΑ : ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 11πμ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΟΛΟΙ ΟΙ 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 

ΕΚΕΙ , ΜΙΑ 

ΓΡΟΘΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ

 ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ 

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ

 ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. 

 Η Κυβέρνηση φρόντισε να αφήσει εμάς και τις οικογένειές μας χωρίς την επιδότηση αυτές τις γιορτινές μέρες, παρόλο που μας δήλωσαν ότι έχουν στόχο να την συνεχίσουν μέχρι τον Μάη. Επιπλέον, η απαγόρευση της εργασίας μας για άλλη μια φορά, ενώ ήδη αρκετοί συνάδελφοι ήταν έτοιμοι να εργασθούν, δείχνει ότι μπροστά μας θα έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. 

Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί διαφορετικά, οι μαύρες σελίδες που γράφονται στα εργασιακά, θα έχουν και την υπογραφή μας. Τίποτα δε μας χαρίστηκε, αλλά αντιθέτως όλα κερδήθηκαν με θυσίες και αγώνα. 

Ζητάμε: 

· Να ενταχθεί το σύνολο των εργαζόμενων στην επιδότηση καθώς και οι κατηγορίες συναδέλφων που βγήκαν εκτός, όπως οι μουσικοί που εργάζονται στο δρόμο, αλλά και οι επιδοτούμενοι του ΟΑΕΔ που για λίγες μέρες επιδότησης χάνουν το επίδομα. 

· Να δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν, να κρατήσουν σε αναστολή το προσωπικό της επιχείρησης που δε θα εργαστεί. 

· Ως κριτήριο της επιδότησης να αποτελούν ελάχιστα ένσημα το 2019 ή πιστοποίηση της ιδιότητας του μουσικού μέσα από πτυχίο ή δισκογραφική δουλειά ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να αποδείξει την ιδιότητα του μουσικού. 

· Να δοθεί το εποχικό βοήθημα του 2021 σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου. 

· Να επιδοτηθούν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν κάνει έναρξη εργασιών ως μουσικοί και εργάζονται με ΤΠΥ. 

· Άμεση απόκτηση της ασφαλιστικής ικανότητας με βεβαίωση από το Εργάνη για όσους επιδοτήθηκαν το 2020. 

  • Να σταματήσουν το νόμο που θέλουν , όλους τους μουσικούς με ΔΠΥ (μπλοκάκια ) 

     

Αυτή η μάχη δε πρέπει να χαθεί . Έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε.    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου