ΠΑΤΡΑ : Η Δόξα πηρε αυτό που ήθελε και σώθηκε - Επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής

Η παθιασμένη Δόξα επικράτησε με 2-1 της "αδιάφορης" και με ελλείψεις Παναχαϊκής στην Πάτρα και εξασφάλισε την παραμονή της στη Superleague 2, ενώ η ομάδα της Άρτας ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας από τον ΟΦΙ και υποβιβάστηκε.   

Η Παναχαϊκή προηγείται 1-0 στο 17'

Η Δόξα ισοφαρίζει 1-1 με πέναλτυ στο 33'

                                                                                 Το 1-2 στο 58'



Οι Δραμινοί πανηγυρίζουν



 Η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2 είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τα αποτελέσματα της οριστικοποιήθηκαν οι 2 τελευταίοι της βαθμολογίας.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα οι Αρτινοί τερμάτισαν προτελευταίοι με 24 πόντους και δεν κατάφεραν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα και να καλύψουν τη διαφορά από τη Δόξα Δράμας που έφτασε τους 28 μετά τη νίκη της με ανατροπή με 2-1 στην έδρα της Παναχαϊκής.

Στην τρίτη αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ τα Τρίκαλα επικράτησαν στην έδρα τους με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας.

Πλέον εκτός από τον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας που μετά το σημερινό τρίποντο τερμάτισε με 20 πόντους, τη Super League 2 αποχαιρετά και ο Καραϊσκάκης, ο οποίος μετά τη σημερινή απώλεια έμεινε στους 24 πόντους.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία:

  1. Παναχαϊκή 37
  2. Τρίκαλα 29
  3. Απόλλων Λάρισας 29
  4. Δόξα Δράμας 28
  5. Καραϊσκάκης 24
  6. ΟΦ Ιεράπετρας 20

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 1-2  (17′ Μπρους – 33′(πεν.), 58′ Μαυριάς)

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μπελεζάκης, Λαρέα, Μουστακόπουλος (65′ Γιούσης), Μασούρας, Τσερούτι, Μπρους, Παπαδόπουλος (80′ Σταμόπουλος), Σκεπετάρης, Μπάτροβιτς (46′ Κόκας), Κουσκουνάς.

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (75′ Μπελεβώνης), Χάνοντ, Μπολάκης, Άντερσον, Μενσά (88′ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Αγιώτης, Κόντος (88′ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (65′ Μαρινάκης), Μαυριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου