ΠΑΤΡΑ : Νίκος Νικολόπουλος: Επιστολή στον Δήμαρχο για την εικόνα της πόλης


ΠΑΤΡΑ: Ο ΑΜΑΖΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Καθημερινά διαπιστώνουμε, την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής Πελετίδη να διαχειριστή τα απλά ζητήματα του Δήμου. Την καθαριότητα αλλά και τους πνεύμονες πρασίνου στον Δήμο.

 

 

 Με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού, αφήνει πλατείες, πεζοδρόμια, οδικούς κόμβους, γραμμικά πάρκα, παιδικές χαρές κ.α. στην εγκατάλειψη και στον κίνδυνο να φάει κάποιο φίδι είτε συνδημότη που πιθανόν περάσει ή κάποιο παιδί λαϊκής οικογένειας που θελήσει να διασκεδάσει σε Δημοτική Παιδική Χαρά.  

Ως επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στην αδιάφορη στα καθημερινά προβλήματα Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

Γνωρίζω την ‘Ένοχη Σιωπή της, στην καθημερινή εικόνα που έχει κατέστησε την Πάτρα,   αλλά και τις δικαιολογίες που επικαλείται ως προς την έλλειψη προσωπικού.

Κύριε Πελετίδη,

Για να χαρούν οι Δημότες μια όμορφη πόλη χρειάζεται προσωπικό, αλλά πολιτική Βούληση.

Γιατί δεν χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό για το πράσινο, αλλά είτε πολιτική κατεύθυνση π.χ. στους έκτακτους εργαζόμενους που προσλαμβάνει ό Δήμος, είτε στο σύνηθες φαινόμενο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδης, δηλαδή, στην Απευθείας Ανάθεση σε εργολάβους ή ιδιώτες της Δημοτικής Νομεκλατούρας.

Τουλάχιστον πράξτε και κάτι χρήσιμο για την Εικόνα που επιθυμούν στην πόλη οι Δημότες. 

  Κύριε Δήμαρχε,

Είναι γνωστή σε όλους δυστυχώς η εικόνα που συναντάμε, σε κάθε γωνιά και συνοικία του Δήμου όπου είναι πνιγμένη μέσα στα χόρτα και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. 

Μετά τις καταγγελίες του εκπολιτιστικού συλλόγου για την είσοδο στην πόλη από την Περιμετρική και στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, τα δημοσιεύματα για τις εργατικές κατοικίες στην Εύα, αλλά και πλήθος αναφορών Δημοτών, σας καταθέτω ενδεικτικά τις παρακάτω φωτογραφίες, καθώς και τα ερωτήματα.

 Ως Δημοτική Αρχή έχετε στην πρόθεσή σας να προχωρήσετε στην αποψίλωση των ξερών χόρτων από πλατείες, πεζοδρόμια, κυκλικούς κόμβους και παιδικές χαρές του Δήμου;

Είστε ευχαριστημένη για την εικόνα που παρουσιάζει το πράσινο σε κάθε γωνιά του Δήμο;

Δεν αποτελεί πρόκληση η πρόσφατη φωτογράφησή σας στην Πλατεία Γεωργίου και στην 3ων Συμμάχων,  στις άνθινες κατασκευές που σωστά δημιούργησαν οι εργαζόμενοι του τομέα πρασίνου και του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου, όταν σε όλες τις συνοικίες υπάρχει μια μίνι Ζούγκλα;

Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την αποψίλωση και δενδροφύτευση πλατειών πεζοδρομίων και Παιδικών Χαρών του Δήμου;

 

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» γνωρίζουμε ότι δεν σας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Ελπίζουμε όμως ότι μπροστά στην κατακραυγή από τους Δημότες, στον κίνδυνο να τους φάνε τα φίδια στον Αμαζόνιο της Ελλάδας που έχετε μετατρέψει την Πάτρα, να αποκαταστήσετε την εικόνα της πόλης.

Ενδεικτικά σας επισυνάπτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες:

1.       Στην οδό Ευμήλου πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα 

IMG_20210510_070822.jpg  

2.       Στην Γραμμικό πάρκο Ανθείας:

IMG_20210519_194958_1.jpg

3.       Στον Κόμβο Ανθείας

IMG_20210517_194126_1.jpg

4.       Στην Πλατεία Παρμενίδου:

IMG_20210517_194259_HDR.jpg

5.       Στην πλατεία Κεκκάτου

IMG_20210519_194600_HDR.jpg

6.       Πλατεία Κεκκάτου

IMG_20210519_194649_HDR.jpg

 

7.       Εντός της Αθλητικής Εγκατάστασης σου Λαδόπουλου

IMG_20210519_195129_1.jpg

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου