Μεταξύ μας…

*** Με πολύ χαρά είδαμε πάλι στην Πάτρα, μετά από αρκετό καιρό, τον  καλό μας φίλο Λάκη Φιλιππάτο, ιστορικό στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ,  επί καλής εποχής Θάνου Μικρούτσικου, ενώ διετέλεσε και μεταβατικός Καλλιτεχνικός Διευθυντής του όταν ήλθαν τα δύσκολα καθώς και διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Αλεξάνδρεια. Ο Λάκης  Φιλιππάτος πολλά χρόνια τώρα μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδος και ΑΙγύπτου όπου έχει σπίτι στη γνωστή Οαση Σίβα, στη Λιβυκή έρημο που απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Λιβύη και 560 από το Κάιρο.. Αυτή τη φορά ήλθε στην Ελλάδα για το Πάσχα αλλά και για να εμβολιαστεί.

*** Ανάβει σιγά σιγά η συζήτηση για τις υποψηφιότητες βουλευτών στην Αχαϊα.  Οσο αφορά τη ΝΔ η πίεση εντείνεται αν και όχι ίδια με προηγούμενες φορές. Προς το παρόν ακούγονται τα ονόματα των  αντιπεριφερειαρχών  Χαράλαμπου Μπονάνου και Φωκίωνα Ζαϊμη, του προέδρου του Περιφ. Συμβουλίου Παναγιώτη-Τάκη Παπαδόπουλου και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη. Εχουμε όμως ακόμα δρόμο και πολλά να ακούσουμε…

*** Οσο αφορά το χρόνο των εκλογών εμμέσως μια πληροφορία μας έρχεται μέσω Λονδίνου καθώς  επιλεγμένα πρόσωπα νέοι κυριως– επιστήμονες –τεχνοκράτες-που προορίζονται να αξιοποιηθούν, ενημερώθηκαν να έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχουν το αργότερο μέσα στο καλοκαίρι, γιατί θα κληθούν να επιστρέψουν για να αναλάβουν διάφορα πόστα στο πλαίσιο πολιτικής διεύρυνσης. Αρα οι γνωρίζοντες βλέπουν κάλπες αρχές φθινοπώρου.

Ο αδιάκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου