Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ 27 ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 Με αφορμή της αποκάλυψης ότι μαθητές των Λαϊκών Φροντιστηρίων «κόπηκαν» προτού καν δώσουν Πανελλαδικές, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο.

Δυστυχώς για την Δημοτική Αρχή Πελετίδη, η υπεύθυνη των Κοινωνικών Φροντιστηρίων αποκάλυψε το πραγματικό και ανάλγητο πρόσωπο του Δήμου.

 Η κατ’ επίφαση Λαϊκή Δημοτική Αρχή δεν προχώρησε στη δαπάνη του ποσού των 3.000€, για αγορά τάμπλετ και την διάθεση σε μαθητές, ώστε να συμμετάσχουν στη τηλεκπαίδευση και στις εξετάσεις.

Για έναν π.χ. μηνιαίο μισθό ενός αντιδημάρχου, στέρησε η Κομμουνιστική Αρχή Πελετίδη, το δικαίωμα στη μόρφωση νέων ανθρώπων;

Ντροπή κύριοι.

Και ντροπή σε όλους εμάς που ανεχόμαστε τους ψευδεπίγραφους ευαίσθητους και υπηρέτες του λαού.

Δεν φταίει ο καπιταλισμός «Σύντροφοι», αλλά η Αναλγησία.  

Κύριε Δήμαρχε,

Στην γιορτή για την βράβευση των εθελοντών εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε προ ημερών η υπεύθυνη των κοινωνικών φροντιστηρίων του δήμου, Γεωργία Γαλυφοπούλου αποκάλυψε ότι από τα 56 παιδιά που είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία τους στην αρχή της χρονιάς μέσα από την δομή για να δώσουν πανελλαδικές, εντέλει δίνουν μόλις τα 27.

Τα υπόλοιπα αναγκάστηκαν να παρατήσουν την προσπάθεια τους στη μέση αφού είτε δεν είχαν πρόσβαση από το σπίτι τους στο διαδίκτυο, είτε είχαν μόλις έναν υπολογιστή ή laptop, το οποίο «θυσίασαν» για τις ανάγκες των μικρότερων τους αδελφών που τις ίδιες ώρες θα έπρεπε να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στις τάξεις του δημοτικού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ να με ενημερώσετε τα εξής:

Ø  Είχατε ενημέρωση για το πρόβλημα της υλικοτεχνικής υποδομής, για τα συγκεκριμένα παιδιά μαθητές και την αδυναμία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά;

Ø  Θέσατε το πρόβλημα στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να αναζητήσει επίλυση του προβλήματος;    

Ø  Γιατί δεν προχωρήσατε άμεσα στην αγορά 27 tamplet για να διατεθούν στους μαθητές και να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση;

Κύριε Δήμαρχε,

                Εάν αληθεύει η παραπάνω καταγγελία και δεν πράξατε το αυτονόητο μετά από ενημέρωσης σας, λυπάμαι για την αναλγησία που διακρίνει την Δημοτική Αρχή. 

                Εάν δεν σας είχαν ενημερώσει οι συνεργάτες σας, τότε μην τους αντικαταστήσετε.

Θα βοηθήσουν και στο μέλλον την προσπάθεια για να αλλάξουμε, την χειρότερη Δημοτική Αρχή στην Πάτρα,  

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου