Π.Ε. Λευκάδας: “Ραντεβού στο Διοικητήριο” – 82 στα 82 αρνητικά ράπιντ τεστ!

 

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν σήμερα (1/6/2021) το πρωί, από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.μ., μπροστά από το Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, για δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid test)Και σε αυτό το 4ο «Ραντεβού στο Διοικητήριο» τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν ήταν όλα αρνητικά.

 

 

 

 

«Λόγω ζέστης, η οποία επηρεάζει τα τεστ, είμαστε αναγκασμένοι να μικρύνουμε το χρονικό διάστημα που διενεργούνται οι υπαίθριοι έλεγχοι. Εντούτοις, και πάλι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, και δείχνει ότι έχει αγκαλιάσει τα “Ραντεβού”, τα οποία βοηθούν σημαντικά στο να διατηρήσουμε τα νησιά μας προστατευμένα και ασφαλή. Σε μόλις 2 ώρες, στο μισό χρονικό διάστημα από ότι τις προηγούμενες φορές, έγιναν 82 ράπιντ τεστ, ενώ και αυτή τη φορά διατηρήθηκε η καλή παράδοση που θέλει όλα τα τεστ που γίνονται στα “Ραντεβού” να είναι αρνητικά» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 



Το «Ραντεβού στο Διοικητήριο» για ράπιντ τεστ διοργανώθηκε από τη Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

Οι ειδικές Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟμΥ) δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο πρόληψης της Δημόσιας Υγείας λόγω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, και είναι έργο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου