ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ

ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΚΙΞΟΥΜΕ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !

  Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος συγκάλεσε έκτακτη συνδιάσκεψη Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

  Στον προαύλιο χώρο των υπό ίδρυση νέων γραφείων του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος- όπου έλαβε χώρα η σύναξη - έδωσαν το παρόν ιστορικά στελέχη, πολλά  γνωστά πρόσωπα από τους κοινωνικούς αγώνες καθώς και άλλοι ενεργοί πολίτες , παλιοί και νέοι γνώριμοι   από την συμμετοχή τους στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και τον συνδικαλισμό . Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία στελεχών από  εθνικοτοπικούς συλλόγους και χριστιανικά σωματεία .

 




    Την πρωτοκαθεδρία είχαν τα ΝΙΑΤΑ του ΧΡΙΚΕ, με επικεφαλής την πρόεδρο Χρ. Τρίγκα ,έτοιμα να «σηκώσουν μανίκια» για αυτό που τους αφορά άμεσα, το μέλλον της χώρας μας .

     Στην εισήγηση του ό ,επί  σχεδόν τρεις δεκαετίες, Βουλευτής , πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος τόνισε εμφαντικά:

« Οι έλληνες χριστιανοδημοκράτες παραμένουμε και όρθιοι και ασυμβίβαστοι .

Μπορεί να είμαστε πολιορκημένοι  από  κάθε μορφής Lock down αλλά  παραμένουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ.

  Ποτέ δεν σκύψαμε, δεν γονατίσαμε, δεν κάτσαμε στα «4»…, ούτε για  αξιώματα ούτε για χρήματα, ούτε για βολέματα. Το έχουμε αποδείξει στην μακρά δημόσια πολιτική διαδρομή μας.

  Ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνέχεια ενημέρωσε τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος για την πεντάμηνη συνεργασία με το κόμμα Τράγκα και μετά από μακρά διαλογική συζήτηση συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στο πλάνο δράσης που θα παρουσιαστεί στην προσεχή τακτική εθνική συνδιάσκεψη στις 24 Ιουλίου , γενέθλια ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας από  τον Μακεδόνα Εθνάρχη Κωσταντίνο Καραμανλή.

 

Η διήμερη περιοδεία του Νίκου Νικολόπουλου έκλεισε με συνέντευξή του που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης euro channel.

 

 

 

  Ο Νίκος Νικολόπουλος επί μία τριετία είχε κάθε Σαββατοκύριακο εκπομπή στο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου αποτελεί οικείο πρόσωπο για τους τηλεθεατές του.

 

     Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός απάντησε σε όλα τα καυτά ερωτήματα που έθεσαν οι τηλεθεατές ελεύθερα και χωρίς καμία λογοκρισία. Μερικές επίκαιρες απαντήσεις που δόθηκαν αφορούσαν το πρόσφατο βελούδινο πολιτικό  διαζύγιο με τον Γιώργο Τράγκα.

 

  Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα ιδρύθηκε πριν από επτά χρόνια από γαλάζιους πολεμιστές, οι οποίοι δεν τρόμαξαν ποτέ, ούτε στα πέτρινα χρόνια τον πρασινοφρουρό, ούτε στα δύσκολα των μνημονιακών,  ούτε στα εθνομηδενίστικά των «συμμοριτών» της συμφωνίας των Πρεσπών, ούτε φυσικά στα «πετσομπουκωμένα» των Σημιτικών λαμόγιων του Κούλη

  Δεν θα επιτρέψουμε να μας καθυστερήσουν ούτε φίλοι μήτε εχθροί. Δεν θα μας αφοπλίσουν με ύποπτες γνωστές μεθοδεύσεις. Είμαστε παλιές καραβάνες στην πολιτική γνωριζόμαστε καλά και μπορούμε έστω και με μικρή καθυστέρηση να καταλάβουμε τι ζητούν από εμάς…

  Εμείς θέλουμε την πατρίδα μας πίσω ,θέλουμε να κερδίσουμε τη ζωή μας, θέλουμε να χαρούμε το μέλλον μας, θέλουμε αυτό το μέλλον να είναι γόνιμο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο για εμάς και τα παιδιά μας..

   Έχουμε την πυρά των νιάτων του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και την πείρα των κοινοβουλευτικών ανδρών και γυναικών καθώς και όλων εκείνων των εμπειροπόλεμων αγωνιστών της γαλάζιας εθνικής και λαϊκής παράταξης του Κωσταντίνου Καραμανλή. Έχουμε γενναίους πολεμιστές, ανιδιοτελείς, έτοιμους για όλα.  Εκτός από ιστορικά στελέχη είμαστε και άριστοι ναρκαλιευτές  και μπορούμε να καθαρίσουμε το ναρκοπέδιο για να προχωρήσουμε με το λαό να ρίξουμε την νέα Βαστίλη

του ΣΗΜΙΤΙΣΤΑΝ και των «ΑΓΙΩΝ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ των πολιτικών τζακιών και της ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑΣ…

  Ο Νίκος Νικολόπουλος ακόμα απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την πανελλαδική εκστρατεία του ανέφερε :

«Εμείς συνεχίζουμε μαζί και με τη νεολαία μας την θερινή μας εξόρμηση. Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος συναντά στο πανελλήνιο οδοιπορικό του φίλους και μπαρουτοκαπνισμένους συμπολεμιστές, που είναι αποφασισμένοι να πάμε μέχρι τέλους. Αντίσταση στους προσκυνημένους που μας κυβερνούν, για να σώσουμε την Ελλάδα μας την Δημοκρατία μας, την Ορθοδοξία μας, τον Πολιτισμό μας και τον Λαό μας. Μπορεί να μας έχουν αποκλείσει από τα ΜΜΕ γιατί κρίνουμε την Εξουσία... και παλεύουμε για την ανατροπή των εθνομηδενιστών της αριστεράς και της δεξιάς!

Κανείς όμως δεν μπορεί να μας αποκλείσει την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον λαό και να μας αποστερήσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Εμείς θα μιλάμε ελεύθερα και εσείς θα μαθαίνετε τι συμβαίνει. Δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο. Δεν καθόμαστε στα 4… Έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και μπορούμε πολλά να κάνουμε!

Τα προβλήματα δεν είναι αιώνια, έχουν πάντα μια λύση. Παρακαλώ τους υπερήφανους ελεύθερους Χριστιανοδημοκράτες μην επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλει, να ταπεινώσει, ή να μειώσει την αυτοεκτίμησή του και την ταυτότητα την ιδεολογικοπολιτική του!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου