ΠΑΤΡΑ : ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ...ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ

 

Οι ΣΦήγΚΕΣ  είμαστε Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στοχεύουμε μέσω πολιτιστικών και άλλων δράσεων να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της πόλης μας,  να κινητοποιήσουμε και άλλες δυνάμεις με κοινό προσανατολισμό την εξωστρέφεια, την προσέλκυση επισκεπτών και την δημιουργία εκδηλώσεων που θα εξελιχθούν σε θεσμούς προς όφελος της πόλης μας.

            Με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνδιοργανώνουμε στις 4 & 5 Ιουνίου 2021 την εκδήλωση «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» προϊδεάζοντας τους συμπολίτες μας, για την μελλοντική μας προσπάθεια αναβίωσης του εθίμου  «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ».

            Ειδικότερα, τηρώντας τα πρωτόκολλα του covid 19, θα περιφέρουμε στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης μας, μία άνθινη κατασκευή –άρμα,  που επιμελούνται ο γλύπτης Φώτης Στεργίου και ο ανθοδέτης  Γιώργος Σταυρόπουλος και θα  μας πλαισιώνουν οι ¨κρουστ.Α.λήτες¨  Νίκος Φορλίδας, Κώστας Κονδύλης, Γιώργος Μπαράκος & Ακης Χατζημικές. 

 

 Ευχαριστούμε  τον Περιφερειάρχη κ. Ν. Φαρμάκη, και τους Αντιπεριφερειάρχες  κ. κ. Χ. Μπονάνο και Ν. Κοροβέση για την εμπιστοσύνη και στήριξη, τον «Εμπορικό Σύλλογο Πατρών»,  και την χορηγό επικοινωνίας εφημερίδα  «ΓΝΩΜΗ» για την χείρα βοήθειας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 19,00:

ΙΙΙ Ναυάρχων -Κορίνθου – Κολοκοτρώνη αριστερά-

Μαιζώνος έως Πλατεία Γεωργίου (στάθμευση)-

Μαιζώνος έως ΙΙΙ Ναυάρχων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 11,00

Πλ. Υψηλών Αλωνιών- Γούναρη- Ρήγα Φεραίου

–Γεροκωστοπούλου άνοδος- Πλατεία Γεωργίου (στάθμευση)-

Γεροκωστοπούλου κάθοδος, Ρήγα Φεραίου-

Αγίου Νικολάου στον πεζόδρομο (στάθμευση) -Κολοκοτρώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου