ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Αγώνας Crosscar στις Ρέντες Ερυμάνθου

 Η Ergo X plus  KOIN.Σ.Ε.Π. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει αγώνα CROSSCAR στις Ρέντες του Δήμου Ερύμανθου στις 4 και 5 Ιουνίου 2021.

Ο αγώνας είναι ατομικός , όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται για την ταχύτερη χρονικά διέλευση της και προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ατομικής Χρονομέτρησης πίστας. Ο αγώνας είναι εξαιρετικής σημασίας για τους συμμετέχοντες καθώς είναι ο εναρκτήριος αγώνας του πρωταθλήματος. 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, αναφέρει: «Είναι σημαντικό για την περιοχή μας να λαμβάνουν χώρα τέτοιες διοργανώσεις  που αναδεικνύουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς και τη διαρκή προσπάθεια των αθλητών για υψηλότερους στόχους. Επιπλέον με τη συμμετοχή της η Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας  καθιστά την περιοχή  ως αξιόπιστο φορέα οργάνωσης και συνδιοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων,  κατάλληλη και επαρκή να φιλοξενήσει και να στηρίξει διοργανώσεις κύρους και υψηλού συναγωνισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου