Ο Mr Ζαγόρι που προσγειώθηκε με ελικόπτερο σε παραλία της Μυκόνου

Σάλος με τον Mr Ζαγόρι που προσγειώθηκε με ελικόπτερο σε παραλία της Μυκόνου: "Δεν θέλαμε να κάνουμε σόου"

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση επιχειρηματία Βασίλη Χήτου να προσγειωθεί με το ελικόπτερό του, σε παραλία της Μυκόνου, σε μικρή απόσταση από beach bar και ξαπλώστρες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου, σε κοσμική παραλία του Νησιού των Ανέμων. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατηγόρησαν τον επιχειρηματία για επίδειξη νεοπλουτισμού.

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, ο Βασίλης Χήτος, αντιπρόεδρος της εταιρίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο εργοστάσιο της οποίας εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό "Ζαγόρι" είναι ο πιλότος και ιδιοκτήτης του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε μέσα σε beach bar στη Μύκονο. Εκτός από τον Βασίλη Χήτο που ήταν ο χειριστής, στο ελικόπτερο επέβαινε και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ.

"Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα", ανέφερε ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου