ΠΑΤΡΑ : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βραδινό συναπάντημα της Κοινο_Τοπίας μετά φαγητού στο ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Τα μέλη και οι φίλοι της
Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr πραγματοποίησαν το πρώτο συναπάντημά τους μετά από πολλούς μήνες περιοριστικών μέτρων λόγω covid-19 στο αυθεντικό τσιπουράδικο ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στην πλατεία Πυροσβεστείου όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν μεζέδες και εδέσματα από το μενού του καταστήματος εστίασης. 

 


















 Η συνάντηση ήταν ουσιαστικά και ένα κλείσιμο της σεζόν 2020-2021 μιας πολύ περίεργης χρονιάς που η επαφή, η επικοινωνία και η ενημέρωση μέσα στην οργάνωση έγινε κυρίως με ηλεκτρονικό τρόπο με όλες τις αδυναμίες και τα ελλείμματα που αυτή είχε.

          Στην υποδοχή των προσκεκλημένων στη ζεστή από όλες τις απόψεις βραδιά η Άννα Καλλιάφα και ο Δημήτρης Φάκος.

          Πέραν των ιδιαίτερων εδεσμάτων του καταστήματος που δοκίμασαν οι συμμετέχοντες η Γεωργία Μαντέλη κλείνοντας τη βραδιά προσέφερε χειροποίητους μπεζέδες.

          Οι συμμετέχοντες είχαν παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά που οργανώνει η Κοινο_Τοπία για να ενισχύσει τη δράση της και τη λειτουργία του νέου της χώρου. Στη δράση συνέδραμαν η Ειρήνη Τζόλα και η Μαρκέλλα Σταμίρη.

Ελπίζοντας το καλοκαίρι να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται και τη νέα περίοδο από φθινόπωρο οι συνθήκες να επιτρέψουν σε δια ζώσης συναντήσεις τα μέλη αισιοδοξώντας έδωσαν ραντεβού για πολλές νέες δράσεις.

          Για όσους θα ήθελαν να συμβάλλουν στη στήριξη του έργου της Κοινο_Τοπίας μπορούν να απευθυνθούν στο 2610.277171, στο fb, και στο info@koinotopia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου