Γρηγόρης Μαρκέτος: Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας σε ρόλο τυμβωρύχου

Δυστυχώς ορισμένοι πριν καν γίνει η κηδεία των δύο συμπολιτών αδελφών, βρήκαν ευκαιρία, αν είναι δυνατόν, να κάνουν αντιπολίτευση πάνω στο τραγικό αυτό θέμα!

Με έκπληξη διάβασα σήμερα μια επιστολή του προέδρου του Κοιν. Οργανισμού (ΚΟΔΗΠ) όπου επιρρίπτει ευθύνες στις κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αισθάνθηκε  την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη γιατί στον τρίτο Δήμο της χώρας δύο αδέλφια πέθαναν αβοήθητα! Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη γιατί ο Κοιν. Οργανισμός που έχει ετήσια δαπάνη δεκάδων χιλιάδων ευρώ για έξοδα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και που έχω καταγγείλει επανειλημμένα, δεν μπόρεσε να προλάβει αυτή την τραγωδία. Δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε φίλα προσκείμενους, χωρίς να σκεφτεί να προσφέρει ούτε μια αξιοπρεπή κηδεία τουλάχιστον. 

 

Εμείς στην ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ είχαμε αποφασίσει να μην προβούμε σε κανένα σχολιασμό σεβόμενοι τους νεκρούς. Βλέπουμε όμως με έκπληξη να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί  ο νοικοκύρης! Βλέπουμε να καταγγέλλει χωρίς αιδώ τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας προφανώς να δώσει εξετάσεις κομματικής υπακοής στο ιερατείο του Περισσού!

Δυστυχώς για σένα πρόεδρε του ΚΟΔΗΠ, μπορεί ίσως να περάσεις τις κομματικές εξετάσεις, αλλά  στις εξετάσεις της κοινωνίας έχεις προ πολλού κοπεί γιατί δεν έπιασες ούτε την στοιχειώδη βάση ευαισθησίας , σαν αυτή που καθιέρωσε στις πανελλήνιες, η φιλική σε σένα νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση!

Το σημερινό κράτος Πρόνοιας που καθημερινά αποδομεί η δεξιά , έχει δημιουργηθεί με αφάνταστες δυσκολίες από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ. Η ιστορία ΔΕΝ αλλοιώνεται όσο κι αν προσπαθήσετε όλοι εσείς! Αν δεν σέβεστε όλους εμάς, τουλάχιστον σεβαστείτε τους κοινωνικούς αγώνες που έχουν δώσει χιλιάδες κομμουνιστές και που η ανανεωτική ριζοσπαστική Αριστερά συνεχίζει με συνέπεια από το 1968 και μετά!

Γρηγόρης Μαρκέτος

Μέλος Δ.Σ. ΚΟΔΗΠ

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΧΑΪΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου